Hoe & Vikings-Packers Game te bekijken

Maalouf over terugkeerders en opties bij terugkeerders

Wat het ervaringsspectrum betreft, heeft de eenheid van speciale teams van de Vikingen beide doelen redelijk goed gedekt.

Een groot voordeel voor Minnesota is de terugkeer van alle drie de specialisten van vorig seizoen. Kicker Dan Bailey, punter Britton Colquitt en long snapper Austin Cutting werkten samen als een goed geoliede machine in 2019, wat het verschil maakt op weg naar een 2020 zonder voorseizoen-games.

Maar de Vikingen zullen ook vertrouwen op een aantal nieuwkomers en nieuwe gezichten om bijdragen te leveren aan speciale teams.

Marwan Maalouf, coƶrdinator van Vikings Special Teams, legde zijn verwachting uit over hoe alles samenkomt voor de jonge groep zondag.

Maalouf gaf aan dat hij op zoek is naar de jongens om “snel te spelen” en om hun stijl en benadering van het spel te zien.

“Iedereen moet zijn eigen speciale stijl ontwikkelen, en dit wordt de eerste kans die we gaan zien, iedereen zal zien hoe die man alles vertaalt naar een sfeer van een wedstrijddag”, zei Maalouf. . “Dat is waarschijnlijk het meest opwindende voor mij, wat het coachen betreft, en hopelijk ook onze fans. Hopelijk kunnen ze zoals altijd beginnen met het uitkiezen van hun favorieten en die jongens aanmoedigen.

“We hebben een geweldige groep jongens die het eerder hebben gedaan, en dat is altijd fijn om te hebben”, zei Maalouf. “Je denkt aan de situatie waarin we ons vorig jaar bevonden, we waren nog steeds op zoek naar die man, dus het goede aan KJ is dat hij een aantal veteranen heeft gehad, zelfs tijdens de training kan hij een beetje toekijken en emuleren, en ik denk dat dat echt heeft geholpen. hem sinds we die game-herhalingen nog niet hebben gehad.

“Met dat gezegd zijnde, als hij de kans krijgt, weet ik dat hij er klaar voor is, en we hebben veel druk op hem uitgeoefend in trainingen en ervoor gezorgd dat er jongens in zijn gezicht zijn als hij gaat vangen. een punter, of zelfs als hij een aftrap gaat halen, ” voegde Maalouf toe. “Het goede is dat we een paar jongens hebben die het eerder hebben gedaan in games waar we ons echt prettig bij voelen.”

Ameer Abdullah (aftrap) en Chad Beebe (punt) hebben beiden gediend als herintreders voor Minnesota. Abdullah, die in 2019 gemiddeld 25 meter per terugkeer reed, speelt ook schutter voor de Vikingen-dekkingsploegen.

Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty Mobile seizoen 10 met toevoeging van Modern Warfare Gunfight Map

GameRant – Privacybeleid We respecteren uw privacy en we doen er alles...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *