Controleer de details die nodig zijn om te downloaden

Het National Testing Agency (NTA) zal naar verwachting een bestand vrijgeven NEET-toegangskaart 2021 9 september 2021. Er is geen officiële releasedatum voor het ticket. In de informatiebrochure staat echter dat de toelatingskaart drie dagen voor de toetsdatum wordt verstrekt. Dit jaar is de datum voor het National Eligibility and Entrance Examination (NEET-UG) 12 september 2021. De NEET Admission Card zal naar verwachting volgende week beschikbaar zijn.

Onlangs verwees de NTA naar de aanduiding van de stad voor: NEET 2021 aspiranten. Geregistreerde kandidaten kunnen geavanceerde toewijzingsinformatie in het stadscentrum bekijken in het formaat neet.nta.nic.in. Om dit te verifiëren, hebben kandidaten het aanvraagnummer en de geboortedatum nodig. Dezelfde gegevens moeten worden opgevraagd om de toegangskaart te downloaden.

NEET 2021-ticket wordt niet verzonden.De toegangskaart bevat details zoals rolnummer, vraagpapiermedium, meldtijd, sluitingstijd poort, adres van examencentrum etc. En het is een belangrijk document dat ook daarna veilig moet worden bewaard NEET-resultaat 2021 bekend gemaakt.

Hoe de Admit Card NEET 2021 te downloaden:

Kandidaten kunnen het downloaden door deze stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar de officiële website, neet.nta.nic.in.

Stap 2: Klik nu op de downloadlink voor de toegangskaart. Volg dit Inloggen NEET 2021 Het zou op het scherm moeten verschijnen.

Stap 3: Voer vervolgens het aanvraagnummer, geboortedatum en pincode in.

Stap 4: Klik na het invoeren van de gegevens op de knop Verzenden.

Stap 5: Nu verschijnt de toegangskaart op het scherm. Download en print het pdf-bestand.

Na het downloaden van de toegangskaart dienen kandidaten alle daarin genoemde deeltjes te controleren. Bij een afwijking op de toelatingskaart dient de kandidaat dit direct te melden bij de NTA.

READ  Samsung Galaxy A50 update van juli nu beschikbaar in NL en BE

In het testcentrum moeten kandidaten een papieren kopie van hun toelatingskaart met een geldig identiteitsbewijs, pasfoto, origineel geldig identiteitsbewijs en PwBD-certificaat (indien van toepassing) bij zich hebben en het prototype downloaden met hun toelatingskaart met een foto op briefkaartformaat (4″ X6″) voor hem toevoegen.

Alvorens deel te nemen aan het examen, moeten kandidaten alle instructies en NEET lezen. Weet ik Syllabus in examenpatron 2021. Dit jaar zouden 16 lakh-kandidaten zich hebben aangemeld voor NEET 2021. Het is een papieren test. Het examenpatroon is dit jaar veranderd. De test bestaat uit meerkeuzevragen uit de natuurkunde, scheikunde, botanie en zoölogie. Elk onderwerp zal twee secties hebben. Sectie A zal 35 vragen bevatten en Sectie B zal 15 vragen bevatten. Van deze 15 vragen moeten kandidaten er 10 proberen te maken. Elke vraag heeft een score van 04. Voor elk fout antwoord wordt een score van 01 afgetrokken.

NEET-UG wordt landelijk gehouden voor toelating tot MBBS/BDS/BAMS/BSMS/BUMS/BHMS en andere erkende niet-gegradueerde medische cursussen in geneeskunde/tandheelkunde/AYUSH en andere gerenommeerde hogescholen/universiteiten/instituten in India.

More from Madison Garrett

Ontwerp het perfecte motorjack voor dames

Nieuws Motor Girls ‘platform en motormerk Rusty Stitches hielden een unieke ontwerpwedstrijd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *