NEET-toegangskaart 2021 Releasedatum: controleer de vereiste details om te downloaden

Het National Testing Agency (NTA) zal naar verwachting een bestand vrijgeven NEET-toegangskaart 2021 9 september 2021. Officieel is er geen datum voor de afgifte van de toegangskaart. In de informatiebrochure wordt echter vermeld dat de toelatingskaart drie dagen voor de examendatum wordt uitgereikt. Dit jaar is de datum voor het Nationaal Examen Geschiktheid en Toelatingsonderzoek (NEET-UG) 12 september 2021. De verwachting is dat de NEET-Toelatingskaart volgende week beschikbaar is.

Onlangs verwees de NTA naar de aanduiding van de stad voor: NEET 2021 aspiranten. Geregistreerde kandidaten kunnen hun geavanceerde informatie voor het aanpassen van de binnenstad bekijken in neet.nta.nic.in. Om dit te controleren, hebben kandidaten het aanvraagnummer en de geboortedatum nodig. Dezelfde gegevens moeten nodig zijn om de toegangskaart te downloaden.

NEET 2021-toegangskaart wordt niet opgestuurd. Op de toelatingskaart staan ​​details zoals rolnummer, medium van vragenpapier, rapportagetijd, poortsluitingstijd, adres van examencentrum enz. Het is een belangrijk document dat ook daarna veilig moet worden bewaard NEET-resultaat 2021 bekend gemaakt.

Hoe de Admit Card NEET 2021 te downloaden:

Kandidaten kunnen het downloaden door deze stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar de officiële website, neet.nta.nic.in.

Stap 2: Klik nu op de link voor de downloadacceptatiekaart. volg dit Inloggen NEET 2021 Het zou op het scherm moeten verschijnen.

Stap 3: Voer vervolgens het aanvraagnummer, geboortedatum en pincode in.

Stap 4: Klik na het invoeren van de gegevens op de knop Verzenden.

Stap 5: Nu verschijnt de toegangskaart op het scherm. Download het pdf-bestand en maak er een afdruk van.

Na het downloaden van de toelatingskaart moeten kandidaten alle daarin genoemde deeltjes controleren. Bij een afwijking in de toelatingskaart dient de kandidaat dit direct te melden bij de NTA.

READ  Hier leest u hoe u Chhatisgarh SOS-resultaten kunt downloaden

In het examencentrum moeten kandidaten een papieren kopie van hun toelatingskaart met geldig identiteitsbewijs, pasfoto, origineel geldig identiteitsbewijs, PwBD-certificaat (indien beschikbaar) bij zich hebben en het prototype met toelatingskaart met afbeelding op briefkaartformaat downloaden (4 “X6”) eraan bevestigd.

Alvorens voor het examen te komen, moeten kandidaten alle instructies lezen en NEET . kennen syllabus en examenpatroon 2021. Dit jaar zouden 16 lakh-kandidaten zich hebben geregistreerd voor NEET 2021. Het is een papieren test. Het examenpatroon is dit jaar veranderd. De test bestaat uit meerkeuzevragen uit de natuurkunde, scheikunde, botanie en zoölogie. Elk onderwerp zal twee secties hebben. Sectie A zal 35 vragen bevatten en Sectie B zal 15 vragen bevatten. Van deze 15 vragen moeten kandidaten proberen er 10 te maken. Elke vraag heeft een cijfer van 04. Voor elk fout antwoord wordt de score 01 afgetrokken.

NEET-UG wordt landelijk gehouden voor toelating tot MBBS/BDS/BAMS/BSMS/BUMS/BHMS en andere erkende niet-gegradueerde medische cursussen in geneeskunde/tandheelkunde/AYUSH en andere gerenommeerde hogescholen/universiteiten/instituten in India.

Written By
More from Eda Greene

Download @ mppsc.nic.in, MP SSE Main, vanaf 21 maart

Madhya Pradesh Public Service Commission (MPPSC) heeft een toegangskaart afgegeven voor het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *