WoW Dragonflight Heritage Armor is goed, maar nog steeds geen Night Elf

WoW Dragonflight Heritage Armor is goed, maar nog steeds geen Night Elf

met bestand World of Warcraft De uitbreiding voegt een nieuw schild toe aan de WoW Dragonflight-erfenis voor de gepassioneerde spelers van Blizzard MMORPG toe te voegen aan hun cosmetische arsenaal. Als je een mens- of Orc-speler bent, heb je deze keer pech, maar Night Elf-, Troll- en Forsaken-spelers zullen wat langer moeten wachten.

Nadat het werd gedropt als onderdeel van de WoW Dragonflight 1.0.7-update, kunnen menselijke en Orc-spelers Legacy Quests aangaan, waardoor ze de kans krijgen om het nieuwe racespecifieke pantser te claimen.

De mensen zullen worden uitgedost in door de Alliantie geïnspireerde uniformen, met zilveren harnassen en een blauwe helm. Hun linker pauldron is uitgehouwen in de vorm van een griffioen, met de iconische leeuw als middelpunt van hun riem. Al met al, als je een toegewijde Alliance-speler bent, is dit perfect voor jou.

In schril contrast daarmee bestaat het Orc-pantser uit de schedels van oude verweerde dieren, zwart metaal en spikes. Bij elkaar gehouden door gekartelde leren riemen, ziet het er heel anders uit dan een menselijk pantser – en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet de voorkeur gaf aan zijn “ruwe en kant-en-klare” soort.

Onder de kernraces van het spel blijven de Forsaken en Trolls zonder Heritage Armor (de Zandalari Trolls hebben echter Heritage-pantser) aan de kant van de Horde, en de arme Night Elves aan de Alliance-kant (exclusief Pandaren en Dracthyr, die op elkaar lijken).

Gezien het feit dat Blizzard door de basisraces lijkt te werken, zullen we hopelijk de volgende keer Night Elf-pantser zien vallen, maar voorlopig wacht ik gewoon om mijn personage in Alliance uit te rusten. Gezien het feit dat een van de eerste gidsen die ik ooit in de branche heb geschreven ‘How to Get Night Elf Heritage Armor’ was, zou ik vrijwel sterven op een Night Elf-gelijkheidsheuvel – vooral omdat mijn horde-personage een ondode ijstovenaar is die ook niet heb geen erfgoedpantser.

READ  Elder Scrolls 6 is er niet, teken in plaats daarvan gelukkige ongelukken in Morrowind

Ik moet waarschijnlijk beter worden in het kiezen van races, dus als ik slechte race-/klassebeslissingen heb genomen, kom dan zeker terug Lijst met WoW Dragonflight-klassen Om u te helpen de juiste keuze te maken deze keer. Als je nog geen voet hebt gezet op de prachtige Dragon Isles, ga dan zeker eens kijken WoW Dragonflight-recensie Voor een overzicht van wat je kunt verwachten van deze mysterieuze nieuwe wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *