Coronavirus verspreidde zich waarschijnlijk al in februari in de Verenigde Staten, suggereert het model

Coronavirus verspreidde zich waarschijnlijk al in februari in de Verenigde Staten, suggereert het model
Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, luistert tijdens een hoorzitting van de Senaat voor gezondheid, onderwijs, arbeid en pensioenen in Washington, DC, op 30 juni. Al Drago / Pool / Getty Images

Dr. Anthony Fauci, de toonaangevende deskundige op het gebied van infectieziekten, zei dat vicepresident Mike Pence, leider van het coronavirus van het Witte Huis, “zeer goed werk verricht”.

Fauci en Task Force-coördinator Dr. Deborah Birx luiden regelmatig het alarm over de pandemie tijdens briefings of in interviews, terwijl Pence heeft aangeprezen wat een goede taak de Trump-regering doet.

“Hij probeert in zijn rol als vice-president echt, in zekere zin, ook te wijzen op een aantal dingen die goed gaan”, vertelde Fauci de Wall Street Journal woensdag in een podcast.

‘Dus hij is een optimistisch persoon en hij doet het heel goed als leider van de werkgroep, moet ik zeggen.

‘Ik kijk naar de gegevens, ik analyseer de gegevens en geef mijn beste mening op basis van het bewijs.’

Fauci zei dat de task force-discussies veel facetten hebben en dat hij en zijn collega’s vooral gericht zijn op de volksgezondheid. Pence, zei hij, heeft andere zorgen.

“Er is een probleem en de noodzaak, vanuit economisch oogpunt, om open te staan,” zei Fauci. “Dus dat gaat allemaal in de mix en dan zie je het soort aanbevelingen dat uit gaat, maar je weet het als een lid van de taak kracht, ik zeg je dat we een ernstige situatie hebben die we echt moeten aanpakken. ‘

Fauci zei dat het volksgezondheidsbeleid en het economisch beleid samen moeten werken. Andere gezondheidsdeskundigen maken zich zorgen dat president Donald Trump zijn economische prioriteiten heeft opgedreven ten koste van het Amerikaanse leven. Tot nu toe zijn meer dan 132.000 Amerikanen gestorven aan Covid-19.

READ  Onwaarschijnlijk PGA Tour pro gelijk voor voorsprong op Rocket Mortgage Classic

“We moeten het niet als de een tegen de ander beschouwen, want als je eenmaal begint te denken dat er volksgezondheid is en de economie opengaat, lijkt het alsof ze tegengestelde krachten zijn,” zei Fauci.

“Dus wat we proberen te doen is om de volksgezondheidsboodschap te krijgen, als het gehoord en geïmplementeerd wordt, eigenlijk een poort om het openen te vergemakkelijken en een gemakkelijkere manier in plaats van dat er jongens aan deze kant staan ​​en die jongens en dames aan de andere kant.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *