Mets reliever Brad Brach onder degenen die nog niet in het voorjaar van 2.0

Mets reliever Brad Brach onder degenen die nog niet in het voorjaar van 2.0

De afwezigheid van Brad Brach in het kamp van Mets werd woensdag bevestigd.

De ervaren reliever heeft niet met het team gewerkt sinds de voorjaarstraining 2.0 op vrijdag begon, aldus manager Luis Rojas, die zei dat hij geen verdere details zou geven. Een dag eerder bevestigde Rojas dat reliever Jared Hughes, die vorige week werd getekend, niet in het kamp is verschenen.

Het is onduidelijk of spelers positief hebben getest op COVID-19 – door intaketests of sinds het kamp is begonnen. Maar algemeen directeur Brodie Van Wagenen gaf voordat de intake-testresultaten waren ontvangen aan dat een speler op het 40-man roster eerder positief testte op het coronavirus. De Mets geven geen commentaar op de status van spelers voor niet-honkbalgerelateerde aandoeningen.

Bankcoach Hensley Meulens, die de eerste vier dagen van de training had gemist, is de afgelopen twee dagen in het kamp geweest. Chili Davis is het enige afwezige lid van de coachingstaf – hij is gekozen om op afstand te werken vanuit huis in Arizona vanwege zorgen over het coronavirus.

Brad Brach
Brad BrachAnthony J. Causi

Jacob Rhame, die met de Mets begon te kamperen, werd door de engelen vrijgesteld. De Mets voegden rechtshandige werper Ryley Gilliam toe aan hun spelerspool.


De Mets speelden hun eerste intrasquad-scrimmage, die 2½ innings duurde. Dellin Betances, Paul Sewald, Justin Wilson, Tyler Bashlor en Jeurys Familia zagen allemaal actie vanaf de heuvel.


Rojas werd gevraagd naar de geplande oefenwedstrijden van de Mets tegen de Yankees op 17 en 18 juli. De eerste van die wedstrijden staat op het programma voor Citi Field, de laatste in het Yankee Stadium.

READ  Het grootste geheim van Assassins Creed Valhalla wordt eindelijk onthuld

“Ik kan niet wachten om een ​​ander team te zien”, zei Rojas. ‘Ik vind het heel spannend dat we een ander tegenkomen [uniform], vooral een team dat we zes keer in het reguliere seizoen zullen zien, dus het zal goed voor ons zijn. “

Het is nog steeds mogelijk dat de Mets een derde oefenwedstrijd kunnen toevoegen.


Amed Rosario heeft zich nog steeds niet aangepast aan de veiligheidsprotocollen die zijn geïmplementeerd voor trainingen.

“Het was ongemakkelijk, alleen omdat ik zo ver van de spelers verwijderd was,” zei Rosario via een tolk. “Het is een van de dingen die ik mijn hele carrière gewend ben en nu we het niet kunnen, was het ongemakkelijk.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *