COVID-19: Rode kaarten voor opzettelijk hoesten zegt FA

Red cards for deliberate coughing, says FA amid COVID-19 pandemic

IANS

De Engelse voetbalbond (FA) heeft richtlijnen opgesteld waarmee scheidsrechters rode of gele kaarten kunnen laten zien aan spelers die opzettelijk hoesten op wedstrijdofficials of tegenstanders na de COVID-19-pandemie.

Volgens een Sky Sports-rapport zei de FA dat er actie moet worden ondernomen wanneer “de scheidsrechter er zeker van is dat iemand opzettelijk en van dichtbij in het gezicht van een tegenstander of wedstrijdofficial hoest”.

Nieuwe categorie voor rode kaarten

Het voegde eraan toe dat het strafbaar feit zou vallen onder de categorie “beledigende, beledigende of beledigende taal en / of gebaren”.

‘Als het incident niet ernstig genoeg was om te worden uitgezonden, zou een waarschuwing kunnen worden gegeven voor’ onsportief gedrag – toont een gebrek aan respect voor het spel ‘. “

Arsenal won onlangs een recordverlengende 14e FA Cup-titel na afgelopen zaterdag met 2-1 te hebben gewonnen van Chelsea in de finale in het Wembley Stadium.

Amerikaans voetbal

IANS-foto’s

Chelsea hoopte op een gelijkmaker toen de middenvelder Mateo Kovacic in de 73e minuut van de wedstrijd een tweede gele kaart kreeg voor een vrij zachte overtreding op Granit Xhaka. Ze eindigden de wedstrijd met negen spelers nadat Pedro vanwege een blessure moest worden weggestuurd.

Chelsea, die dit seizoen 10 punten boven Arsenal eindigde in de Premier League, was dominant in de openingsprocedure, waarbij Pulisic de eerste Amerikaan werd die scoorde in een FA Cup-finale.

READ  Ureña's perfect-game-poging eindigt met een homer, maar Rangers outrebound Detroit met 9-1 om 'sweep' te voorkomen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *