Chennai Super Kings-team inclusief MS Dhoni om te testen op COVID voordat het in Chennai wordt geassembleerd

Chennai Super Kings

Shane Watson sloeg zijn tweede eeuw IPL 2018 in de grote nacht om CSK te helpen hun derde IPL-titel te winnen.IANS

Indian Premier League (IPL) -franchise Chennai Super Kings heeft de IPL Governing Council benaderd voor meer duidelijkheid en de Standard Operating Procedures (SOP’s) terwijl het team zich voorbereidt op de 13e editie van de competitie en dat is donderdag ook verzekerd. Het IPL-team heeft ook te horen gekregen dat er deze week een ontmoeting zal plaatsvinden tussen de GC en de franchises.

In gesprek met IANS zei een CSK-functionaris dat het topmanagement na de vergadering van zondag al contact heeft gehad met de IPL GC en de komende dagen de SOP voor IPL-teams is beloofd. Sterker nog, deze week vindt ook de langverwachte ontmoeting tussen de franchises en de IPL GC plaats.

SOP zal donderdag uit zijn

“We hebben een gesprek gehad met de GC en hebben om meer duidelijkheid gevraagd. Ze hebben ons laten weten dat de SOP nog een paar dagen zal duren en dat het uiterlijk donderdag moet zijn. De ontmoeting tussen de IPL GC en franchises is ook gepland We zouden een volledig idee moeten hebben en al onze twijfels zouden tegen het einde van de week moeten zijn weggenomen ‘, zei de ambtenaar.

CSK zou naar verwachting als een van de eersten naar de VAE vliegen. Maar de GC heeft duidelijk gemaakt dat teams na 20 augustus naar de VAE kunnen reizen. De functionaris zei dat CSK, hoewel er geen sprake is van het overtreden van het protocol, nog steeds een van de eersten zal zijn die naar de VAE gaat.

READ  COVID-19-gemeenschap verspreid in enkele Thiruvananthapuram-gebieden: Pinarayi Vijayan

“Er is geen sprake van het overtreden van de gegeven richtlijn. We zijn nog steeds aan het kijken om als een van de eersten te starten, maar niet voor 20 augustus. Laten we afwachten wat de IPL GC ons vertelt tijdens de ontmoeting met ons en we kan het dienovereenkomstig voortzetten. We zullen ook beslissen of we een kort kamp hebben of niet in India voordat we naar de VAE vertrekken op basis van de ontmoeting met het bestuur. Maar de kans is veel kleiner dat een kamp in India is, “legde de ambtenaar uit.

Hoe verzamelen de spelers zich en vinden de tests plaats voordat ze vertrekken? De official zei dat MS Dhoni en jongens hun coronavirus-test zullen ondergaan en Chennai zullen bereiken, en dan is het de bedoeling om binnen 48 uur weg te vliegen vanaf het moment dat de spelers en het ondersteunend personeel zich verzamelen in de hoofdstad van de staat.

Indiase Premier League

IANS-foto’s

“Dhoni en de jongens krijgen hun test gedaan en verzamelen zich in Chennai en we zullen proberen binnen 48 uur weg te vliegen. Op dit moment is het de bedoeling om de spelers binnen te halen en weg te vliegen zodra we het groene licht hebben,” wees de ambtenaar.

Dus is CSK begonnen met het visumproces? ‘We wachten op alle goedkeuring van de regering en zodra die binnenkomt, starten we het visumproces’, zei de ambtenaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *