Tripura Chief Minister Biplab Deb isoleert zichzelf nadat familieleden positief zijn getest

Tripura Chief Minister Biplab Deb isoleert zichzelf nadat familieleden positief zijn getest

Tripura Chief Minister Biplab Deb’s COVID-19 testresultaat wordt verwacht (Bestand)

Agartala:

Tripura Chief Minister Biplab Deb is in zelfisolatie nadat twee leden van zijn familie positief waren getest op het nieuwe coronavirus. In een tweet laat op maandagavond zei de minister-president dat andere leden negatief hadden getest en dat hij wachtte op de resultaten van zijn COVID-19-test.

De heer Deb zei verder dat hij in zijn woning in zelfisolatie was geraakt en dat “alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen”.

“Twee van mijn familieleden vonden COVID-19 positief. Andere familieleden vonden negatief. Ik heb de COVID-19-test ondergaan, het resultaat moet nog komen. Ik volg zelfisolatie bij mij thuis en alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen,” tweette de Chief Minister.

‘Bidden om het spoedig herstel van familieleden’, voegde hij eraan toe.

Zondag hebben zowel minister van Binnenlandse Zaken van de Unie, Amit Shah als chef-president van Karnataka, BS Yediyurappa, aangekondigd positief te zijn getest. De heer Deb tweette get-well-soon berichten naar beide leiders.

Zowel de heer Shah als de heer Yediyurappa zeiden dat ze ‘in orde’ waren en alleen op advies van hun arts in het ziekenhuis waren opgenomen. Beiden drongen er ook bij iedereen die met hen in contact was gekomen op aan om zichzelf te isoleren en zich op het virus te laten testen.

READ  MTA-baas Sarah Feinberg 'gefrustreerd' door terugtrekking van de NYPD-outreach

De heer Shah woonde vorige week een kabinetsvergadering bij waarin premier Narendra Modi, minister van Defensie Rajnath Singh en minister van Financiën Nirmala Sitharaman aanwezig waren. Bronnen hebben gezegd dat alle voorzorgsmaatregelen, inclusief sociale afstand, zijn genomen.

Mijnheer Yediyurappa, ontmoette vorige week de Karnataka-gouverneur Vajubhai Vala en de minister van Binnenlandse Zaken Basavaraj Bommai in Bengaluru. De dochter van de eerste minister, Padmavati, heeft ook positief getest op het virus. Zijn zoon Vijayendra is echter negatief.

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan testte vorige maand positief op het virus. Hij herstelt in het Chirayu-ziekenhuis in Bhopal, waar hij ook get-well-soon berichten naar zowel Amit Shah als BS Yediyurappa heeft getweet.

Ook op zondag Tamil Nadu-gouverneur Banwarilal Purohit testte positief en UP-minister Kamal Rani Varun, 62, stierf bij Lucknow’s Sanjay Gandhi Postgraduate Institute of Medical Science.

Tripura heeft tot nu toe meer dan 5.300 gevallen van het COVID-19-virus gemeld, waarvan 1.742 actieve gevallen en 27 sterfgevallen die verband houden met het virus.

Het aantal covid-gevallen in heel India steeg met meer dan 50.000 voor de vijfde opeenvolgende dag vandaag, met 52.972 gevallen op zondag die de nationale telling voorbij 18 lakh brachten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *