Coyotes nemen contact op met de Down-syndroomgemeenschap om de ervaring van gamefans te verbeteren

Coyotes-fans die de wedstrijd van zaterdagavond tegen de Seattle Kraken bijwonen, kunnen een of twee nieuwe gezichten hen zien begroeten in de Gila River Arena.

Zes nieuwe gezichten zullen fans verwelkomen bij het spel, aangezien Coyotes een samenwerking aangaat met Angels for Higher, een organisatie die het inhuren van personen met het syndroom van Down helpt te vergemakkelijken om als cheerleaders te dienen op sportlocaties, campussen en centra voor uitvoerende kunsten. .

De Coyotes voegen zich bij 20 andere sportteams, zowel professioneel als universiteit, en zijn het vierde NHL-team dat zich aansluit bij het Angels For Higher-team in Orange County, Californië. Aan boord zijn ook de Anaheim Ducks, Chicago Blackhawks en Nashville Predators.

De Coyotes hoorden voor het eerst over Angels For Higher van Patrick Murphy, het hoofd van de bedrijfsvoering, strategie en ontwikkeling van het team. Murphy werkte in schoolmanagementfuncties in Zuid-Californië voordat hij bij de Coyotes-familie kwam en nam contact op met Angels for Higher via wederzijdse vrienden van de oprichters van de organisatie.

Murphy prees het programma aan Coyotes President en CEO Xavier A. Gutierrez, die het er beiden over eens waren dat het passend zou zijn gezien wat de club heeft gecreëerd als waar het voor staat: diversiteit, inclusie en kansen voor mensen uit veel verschillende gemeenschappen.

Gesprekken werden gekozen en zes lokale bewoners werden gekozen om gastvrij te zijn. De Coyotes ontvingen vorige maand de oprichters van Angels For Higher, cheerleaders en hun families voor een wedstrijd.

“Ze huurden zes ontvangers, wat meer is dan we ergens anders hadden”, zegt Robert Hendershot, CEO en president van Angels for Higher. “Niets zegt een team meer dan wedstrijden winnen en geld verdienen dan dat iemand met een duidelijke handicap mensen op het veld verwelkomt.

READ  Cowboys-Buccaneers beginnen aan hun lijst met games voor de eerste week

“Het is een overwinning voor iedereen.”

Hendershot werd geïnspireerd door de ervaring van zijn zoon Trevor als iemand met het syndroom van Down die werd gepest toen hij jong was, maar in de loop van de tijd heeft hij al zijn klasgenoten met zijn persoonlijkheid aangenomen. Trevor, nu onderdeel van de uitvoerende groep Angels For Higher, kreeg een baan bij de Los Angeles Angels of Major League Baseball om in hun stadionteamwinkel te werken, werd vervolgens ingehuurd door de Ducks en had tegen 2018 een baan bij USC en Los Angeles. Rammen.

Trevor, al jaren een vaste waarde op sportlocaties in Zuid-Californië en die voor veel fans een vriendelijk, vertrouwd gezicht is geworden, helpt nu met persoonlijke presentaties om teams te laten zien wat voor soort mensen ze zouden aannemen om te verwelkomen.

Angels For Higher fungeert als liaison tussen lokale Downsyndroomverenigingen en sportteams om sollicitanten te helpen identificeren.

“Het is niet voor iedereen een baan. Weet je, er zijn soms veel onaangename mensen, en het is luidruchtig. Het is niet voor bangeriken. Dus een deel van onze service is dat we virtueel of persoonlijk afspreken met ouders en hun zoon of dochter wil deze baan”, aldus Hendschut. “Het is ook een gezinsbaan. De ontvanger moet ruimdenkend, opgewekt en fysiek sterk genoeg zijn om het aan te kunnen… maar ouders moeten zich inzetten om ze daar te krijgen en indien nodig als jobcoach optreden.”

Coyotes stemden ermee in om de ouders van het onthaal in de buurt te laten zijn om toezicht te houden en ervoor te zorgen dat alles goed ging.

READ  Turkije zal niet worden opgenomen in F1 2021, maar Canada wel

Gutierrez zei dat de cheerleaders de ervaring van de fans op Coyotes Games voor de rest van het seizoen zullen verbeteren.

Drie werknemers zullen werken met Levy Foods, dat spelfranchises aanbiedt, twee zullen in de teamwinkel werken en één zal in het hele gebouw werken.

“Ik ben verheugd dat we een cultuur hebben gecreëerd waarin mensen begrijpen dat dit is wat we willen zijn”, zei Gutierrez. “Ik hou van het feit dat het vanzelfsprekend is dat we openstaan ​​voor kansen om deuren te openen voor mensen uit alle lagen van de bevolking en verschillende gemeenschappen… en we hebben een aantal geweldige partnerschappen gesloten.”

sneeuwvlokken

Coyotes-coach Andre Torini zei voorafgaand aan de wedstrijd van vrijdag tegen de Anaheim Ducks dat verdediger Cam Dineen en aanvaller Ben McCartney die avond hun NHL-debuut zullen maken als onderdeel van de ploeg.

—Verdediger Kyle Kabobianko schaatst met het team, evenals aanvallers Alex Galchenuk, Nick Schmaltz en Ryan Dzingel, allemaal geblesseerd. Torrini zei dat Capobianco nu dag in dag uit werkt.

Neem contact op met Jose Romero op [email protected]. Je kunt hem vinden op Twitter op Tweet insluiten

More from Madison Garrett
Met deze 7 tips van Philips Hue haal je meer uit je lampen
Met Philips Hue maak je de verlichting in huis slim, maar dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *