Cricket Association Of Bengal Office At Eden Gardens wordt afgesloten nadat de werknemer positief is getest op het coronavirus

Cricket Association Of Bengal Office At Eden Gardens Shuts Down After Worker Tests Positive For Coronavirus

Het kantoor van de Cricket Association of Bengal in Eden Gardens werd een week gesloten.© NDTV


Het kantoor van de Cricket Association of Bengal (CAB) in Eden Gardens werd een week gesloten, nadat een uitzendkracht zaterdag positief op het coronavirus was getest. Chandan Das, die op contractbasis bij de afdeling burgerlijke bouwkunde werkte, keerde positief terug voor de COVID-19-test en wordt momenteel behandeld in het Charnock Hospital.

“De heer Chandan Das, die niet permanent op de afdeling civiele techniek werkte, heeft vandaag positief getest met covid 19. Hij wordt momenteel opgenomen in het Charnock Hospital”, zei de CAB in een persbericht.

De vrijlating vermeldde ook dat Das een week niet naar kantoor was gekomen, maar de CAB-functionarissen besloten het kantoor de komende zeven dagen te sluiten op advies van vooraanstaande artsen in hun medische commissie. Al die medewerkers die vanuit het CAB-kantoor werkten, is gevraagd om gedurende deze periode geen bezoek aan het kantoor te brengen.

“Ook al was hij een week niet bij de CAB geweest, op advies van de vooraanstaande artsen van de medische commissie, hebben we allemaal gevraagd om de komende zeven dagen geen bezoek te brengen aan het CAB-kantoor en gedurende deze periode zal uitgebreide sanering plaats rekening houdend met alle veiligheidsprotocollen, “zei Avishek Dalmiya, de CAB-president.

“Overigens is CAB formeel niet geopend en heeft het sporadisch samengewerkt met een skeletstaf, voornamelijk om te voldoen aan bepaalde wettelijke verplichtingen en voor het opruimen van bijdragen aan verschillende belanghebbenden”, voegde hij eraan toe.

READ  Op de jaren 90 geïnspireerde meeslepende sim Core Decay brengt een nieuwe trailer uit op Realms Deep

Onderwerpen genoemd in dit artikel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *