Sidnaaz-fans werken aan het verzamelen van 100 miljoen hits voor ‘Bhula dunga’-video

Siddharth Shukla, Shehnaaz Gill

Siddharth Shukla, Shehnaaz GillInstagram

Fans van de “Bigg Boss 13” -deelnemers Sidharth Shukla en Shehnaaz Gill, in de volksmond “Sidnaaz” genoemd tijdens hun verblijf in de show, begonnen zaterdag de hashtag # BhulaDunga100M te zien.

Het doel, zoals de hashtag suggereert, is om het nummer “Bhula dunga” te helpen 100 miljoen hits op sociale media te schalen.

Sidharth en Shehnaaz komen voor in de video van het Darshan Rawal-nummer, dat op 24 maart op YouTube werd uitgebracht. Tot nu toe heeft het nummer 70 miljoen views en fans van beide beroemdheden denken dat hun campagne de video kan helpen het magische cijfer van 100 miljoen te schalen.

“Ik heb die verrassing en het geluk van deze grote prestatie op sidzz face nodig, want hij heeft na jaren een muziekvideo geprobeerd. Blijf alsjeblieft bhula dunga streamen tot het een mijlpaal bereikt # BhulaDunga100M”, twitterde een fan van Sidharth Shukla.

Sidharth Shukla, Shehnaaz Gill, Sidnaaz

Sidharth Shukla, Shehnaaz Gill alias SidNaazInstagram

“Ab 100 miljoen se pehle rukna nhi. Plz blijft streamen. # BhulaDunga100M. #Sidnaazisnation”, twitterde een andere fan.

“Als ik je naam hoor, glimlach ik, als ik je stem hoor, krijg ik vlinders. En als ik je zie, stopt mijn hart … # Sidhearts #Sidharthshukla # BhulaDunga100M”, schreef een andere fan.

“Sidnaaz is emotie # BhulaDunga100M”, deelde een fan van het stel.

READ  De Beyond Good and Evil "Remaster" -versie werd geëvalueerd door de Zuid-Koreaanse Game Evaluation and Management Committee

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *