Cricketer Suresh Raina wordt geïnkt vóór IPL 13

Suresh Raina

Suresh Raina was het afgelopen seizoen een belangrijk lid van de CSK-campagne.IANS

Chennai Super Kings (CSK) -batsman Suresh Raina heeft op sociale media onthuld dat hij nog een paar tatoeages op zijn armen heeft gekregen voorafgaand aan de 13e editie van de Indian Premier League (IPL).

Voordat hij naar de VAE vertrok, besloot de voormalige Indiase batsman de namen van zijn vrouw Priyanka en zoon Rio op zijn armen te tatoeëren. De linkshandige had de naam van zijn dochter, Gracia, al op zijn linkerarm getatoeëerd.

Suresh Raina deelt zijn tatoeage

Raina uploadde een foto van zichzelf op zijn Instagram-account nadat hij was geïnkt en in zijn bericht stond: “Ze geven me een reden om te leven.”

Suresh Raina krijgt een tatoeage

Instagram

Raina, de op een na hoogste aanloopster in de geschiedenis van de IPL na Virat Kohli, had eerder gezegd dat wickets in Dubai vergelijkbaar zouden kunnen zijn met die in Chennai. Hij had ook verklaard dat fitheid en helderheid van denken de sleutel zullen zijn wanneer de spelers het veld betreden na een ongekende pauze als gevolg van de Covid-19-pandemie.

“Deze IPL zou heel erg interessant zijn om te zien hoe de spelers denken. Je speelt in verschillende omstandigheden, je hebt veel protocol van de ICC en tegelijkertijd onderga je elke twee tot drie weken tests. Dus ik zou zeggen dat om uit al die tests te komen, je duidelijk moet zijn met je hoofd over wat je op het veld gaat doen, want aan het einde van de dag wanneer je aan het sporten bent, moet je van je spel genieten “, Zei Raina tijdens een webinarinteractie aan de zijlijn van de lancering van een WTF-app voor fantasiegames.

READ  De 5 belangrijkste voetbalwedstrijden in Michigan in 2022

“Er kunnen Chennai-achtige wickets zijn. In deze pandemie hebben spelers voor veel uitdagingen gestaan ​​en zal fitheid de sleutel zijn.

“Gelukkig gaan we vroeg naar de VAE. Ik denk dat het nu vochtig zal zijn in Dubai en de temperatuur rond de 40 graden Celsius zal zijn. Maar het mooiste in Dubai is dat je geen logistieke problemen hebt. Het is 45 minuten van Dubai naar Abu Dhabi, en van daaruit ga je in 40 minuten naar Sharjah, “voegde hij eraan toe.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *