Jason Garrett gutst over Daniel Jones in de eerste opmerkingen van Giants

Jason Garrett gutst over Daniel Jones in de eerste opmerkingen van Giants

Jason Garrett had geen quarterback nodig toen Daniel Jones uit Duke kwam en in de NFL-draft kwam. Garrett, als hoofdcoach van de Cowboys, deed het nodige werk aan Jones, maar dat is alles.

‘We hebben niet diep in hem gedoken’, zei Garrett dinsdag.

Garrett wist niet hoe de onvoorspelbare NFL-winden zouden waaien, waardoor de richting van zijn carrière zou veranderen. Garrett en Jones worden nu op de heup vergezeld, niet fysiek maar professioneel – Garrett, nu de aanvallende coördinator van de Giants, belast met de voortdurende ontwikkeling van de 23-jarige franchise-quarterback.

In plaats van hem van een afstand te beoordelen en hem te verslaan toen de Cowboys Jones als rookie een keer tegenkwamen, zal het succes van Garrett in zijn nieuwe rol grotendeels worden bepaald door zijn vermogen om van Jones een winnende speler te maken.

“Sinds ik hier ben, is het een waar genoegen om mee samen te werken ”, zei Garrett in zijn eerste openbare opmerkingen sinds hij in januari werd aangenomen. ‘Het lijdt geen twijfel dat hij een voetbalman is. Hij houdt van voetbal en hij is altijd zo voorbereid, hij bestudeert altijd zijn spullen, hij heeft altijd geweldige vragen en wil beter worden. Mijn ervaring is dat als je dat soort benadering en dat soort houding hebt, als je enig vermogen hebt, je elke dag zult blijven groeien en beter worden, en dat heeft hij zeker gedaan. ”

Jones ontmoette Garrett kort voordat de Giants-faciliteit in maart werd gesloten, en Jones wachtte op een COVID-19-pandemie in de lente en vroege zomer thuis in Charlotte, NC. Het was pas tijdens het trainingskamp begin deze maand dat Garrett en Jones in staat waren om hun relatie op afstand te verlaten en deel te nemen aan praktische communicatie.

READ  Waarom lopen zoveel games vertraging op door de coronapandemie? | NU

Garrett heeft op meesterlijke wijze de NFL-indoctrinatie van Dak Prescott begeleid en Prescott geholpen om Offensive Rookie of the Year te behalen in 2016. Garrett krijgt nu Jones na een veelbelovend eerste jaar bij de Giants.

jason garrett reuzen coach daniel jones qb
Jason GarrettGiants.com

“Nou, we beginnen niet echt met het vergelijken van spelers, iedereen zit in een andere situatie”, zei Garrett. ‘Wat je zo leuk vindt aan Daniel, is gewoon zijn benadering. Hij heeft duidelijk het vermogen. Hij is iemand die groot is, hij is sterk, hij is atletisch, hij heeft een heel goede arm, hij heeft alle tools die je zoekt. Maar wat er echt uitspringt, is de aanpak die hij elke dag volgt.

‘Hij is een ballenjongen. Hij houdt van bal, hij werkt er heel hard aan, hij probeert altijd zijn vaardigheden te verfijnen, hij probeert altijd meer kennis op te doen en manieren te vinden om een ​​betere quarterback te worden, individueel en voor ons team. Dat is waar je het meest enthousiast over wordt. ”

Garrett bracht meer dan 20 jaar door bij de Cowboys – als speler, assistent-coach en de afgelopen 10 jaar als hoofdtrainer. Terwijl hij op zijn lot wachtte en nog steeds onder contract stond, interviewden de Cowboys Mike McCarthy en Marvin Lewis. Het draaien in de wind eindigde op 5 januari, toen de Cowboys eindelijk aankondigden dat Garrett klaar was.

Twaalf dagen later huurde de nieuwe Giants-coach Joe Judge Garrett in en sindsdien wordt Garrett geheim gehouden. Hij begon zijn Zoom-interview dinsdag met het erkennen van “mijn tijd in Dallas en hoe dankbaar ik ben voor die hele ervaring en iedereen in de Cowboy-organisatie voor de kans en de steun en de levenslange vriendschappen die ik heb gesloten. ”

READ  Citizen Sleeper is een RPG op de rand van interplanetair kapitalisme

Toen legde Garrett, een back-quarterback van Giants van 2000-2003, de wet vast als het ging om zijn eerste sessie met de media over de Giants:

“Met alle respect, ik zou graag willen dat de vragen waar we het over hebben, gericht zijn op wat er hier met de Giants gebeurt, in plaats van Dallas. ”

Trouw aan zijn woord, navigeerde Garrett zich een weg langs alle pogingen om zich te verdiepen in zijn verdrijving in Dallas of zijn aanpassing aan een coördinatorrol.

Het is een tijdje geleden dat Garrett, 54, plays in de NFL noemde. Hij deed het als de aanvallende coördinator van de Cowboys en bleef spelen zijn eerste twee jaar als hun hoofdcoach noemen. Hij stopte met het callen van plays na het seizoen 2012.

Garrett’s overtredingen in Dallas stonden bekend om het kraken van aanvallende linies en beukende hardloopwedstrijden. Hij heeft de running back, Saquon Barkley, maar de aanvalslinie van de Giants blijft een werk in uitvoering.

“Er zijn momenten geweest dat we de bal vaak hebben gegooid, er zijn momenten geweest dat we de bal veel hebben gelopen,” zei Garrett. “Het enige dat consistent is geweest, is dat we de verdediging op verschillende manieren willen aanvallen. Als we onze beste aanval hebben gespeeld, hebben we op hoog niveau geëxecuteerd en hebben we de verdediging op verschillende manieren aangevallen, en we zullen blijven proberen dat te doen. ”

Written By
More from Aubrey Mason
Sega Mini Genesis is een hoog gewaardeerd retro-spelsysteem – en het is alle hype waard
Sega vinden Retro-games om te spelen op retro-gamesystemen Niet zonder inspanningen. De...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *