Donald Trump’s enorm onnauwkeurige persconferentie over het coronavirus: de 34 wildste regels

Donald Trump's enorm onnauwkeurige persconferentie over het coronavirus: de 34 wildste regels

Ik heb de transcriptie van Trumps opmerkingen – en zijn Q&A met verslaggevers – doorgenomen en heb de regels uitgezocht die je echt moet zien. Ze zijn beneden.

1. “Ik dacht dat ik zou beginnen met te praten over een of andere post-in-stemming die zojuist was onthuld, alleen het nieuws, een half miljoen onjuiste sollicitaties voor afwezigheidsstembiljetten werden verzonden over de hele staat Virginia, ook naar veel dode mensen.”

2. “Ons systeem is er niet op toegerust. Het postkantoor is dat niet uitgerust fof het. ”

“De postdienst heeft voldoende capaciteit om ons landelijke verwerkings- en bezorgnetwerk aan te passen om te voldoen aan het verwachte volume van verkiezings- en politieke post, inclusief eventuele extra volumes die kunnen voortvloeien uit de COVID-19-pandemie.” – Amerikaanse postdienst

3. “En je cijfers zullen – over 90 dagen of minder zijn je cijfers heel goed, denk ik, veel beter voor het coronavirus of het Chinese virus.”

Het is helemaal niet duidelijk waar de voorspelling van Trump dat de coronaviruspandemie de komende 90 dagen beter zal worden vandaan komt. In feite zeggen de meeste experts – waaronder Trump niet – dat de pandemie zou kunnen verergeren naarmate het griepseizoen nadert.

4. “Van wat ik begrijp, is het antwoord ja.”

Trump werd kort weggevoerd van de persconferentie voordat hij terugkeerde naar het podium. De president werd door een verslaggever gevraagd of de persoon die maandag door de geheime dienst was neergeschoten toen hij een controlepost naderde, gewapend was. Hij zei ja. De geheime dienst erkende later op maandag dat de man niet gewapend was.

5. “De wereld is geweest, kijk terug door de eeuwen heen, de wereld is een gevaarlijke plek geweest, een zeer gevaarlijke plek, en het zal nog een tijdje duren, denk ik.”

Helemaal waar!

6. “Ik weet niet of iemand naar buiten mag lopen, maar er waren een heleboel geweldig uitziende mensen klaar om te gaan, als er iets nodig was – mensen op het hoogste niveau van wetshandhaving, er is niemand zoals deze mensen. “

“Geweldig uitziende mensen.”

7. “Ik denk dat we voor het einde van het jaar een vaccin hebben, heel substantieel en we kunnen een therapeutische oplossing hebben heel snel, heel, heel snel en eerlijk gezegd, dat is degene die ik liever sneller heb, omdat jij in, je geeft een transfusie of een injectie aan mensen die erg ziek zijn en ze zouden de volgende dag of een paar dagen later uit het ziekenhuis kunnen komen. “

Oproepen Dr. Trump, Dr. Donald Trump alsjeblieft, pak op de witte telefoon.

8. “Als we veel kleinere tests hadden gehad, zouden we er minder hebben, maar we vinden dat testen heel belangrijk is.”

READ  Groot-Brittannië is het zwaarst getroffen land buiten de VS en Brazilië. Het zal NOG NIET maskers dragen

OK, voor de miljardste keer: testen niet creëren gevallen. Het identificeert hen.

9. “De nieuwe muur wordt gebouwd, waar mensen niet over praten. Vroeger praatten ze alleen maar over de muur. Nu die wordt gebouwd, praten ze er niet zo vaak over.”

“Trump voert campagne over de voortgang van de grensmuren. Er is niet veel van” – Los Angeles Times, 23 juni 2020

10. “Het had nooit mogen gebeuren. Het had nooit mogen ontsnappen uit China.”

Twee dingen zijn hier waar. Ten eerste was China helemaal niet transparant over de reikwijdte en ernst van Covid-19. Ten tweede is het virus erg besmettelijk en het is helemaal niet duidelijk dat zelfs als China transparant was geweest, het virus alleen in dat land zou zijn gebleven.

11. “We moeten stoppen met het politiseren van het virus en in plaats daarvan verenigd zijn in onze veroordeling van hoe dit virus naar Amerika is gekomen, hoe dit virus naar de wereld is gekomen.”

Lezer, hij zei dit echt.

12. “Maar de loonbelasting is een groot probleem voor mensen. Het is een enorme besparing voor mensen. En we gaan het doen.”

“Ik ben daar geen fan van, daar ben ik heel duidelijk over geweest.” – South Dakota Sen. John Thune, de nr. 2 ranking Republikein, over de verlaging van de loonbelasting

13. ‘Ik denk niet dat een man met een diepe religie het eens zou zijn met het plan van Bernie Sanders.’

Trump suggereerde eerder dat Joe Biden, een katholiek, “tegen religie” was. Zijn bewijs voor zo’n grote claim lijkt te zijn gebaseerd op een gezamenlijke overeenkomst van principes die door Sanders en Biden is vrijgegeven. De Document van 110 pagina’s noemt het woord ‘religieus’ in totaal drie keer volgens mijn telling; Het pleit voor het verbieden van religieuze vooringenomenheid bij wetshandhaving, dringt aan op de goedkeuring van wetgeving die dat zou doen en pleit voor een herziening van het immigratiebeleid van de regering op mogelijk bewijs van religieuze vooringenomenheid. En dat is het.

14. “En ik denk dat het een van de redenen is waarom, als je naar opiniepeilingen kijkt, waar ik geen groot voorstander van ben, ik dat niet zou doen – als ik dat wel was, zou ik hier niet goed staan. nu.”

Schot…

15. ‘En tussen haakjes, onze enquête-cijfers stijgen erg snel, zoals je weet, en die van Joe gaat erg snel.’

Jager.

16. “Maar nee, als je naar het manifest kijkt, ik noem het het manifest, veel mensen noemen het het manifest, mijn mening, het is verder naar links dan waar Bernie voorheen was.”

“Ik noem het het manifest, veel mensen noemen het het manifest”

READ  Bethesda geeft een kleine update over The Elder Scrolls 6

17. “Maar het individuele mandaat zal altijd bij ons zijn – het individuele mandaat zal altijd worden beëindigd, ze kunnen het niet starten.”

Wacht, dus we hebben het individuele mandaat in de Affordable Care Act? Of krijgen we altijd de beëindiging van het individuele mandaat? Ik niet. Weten.

18. “En ik zag dat senator Schumer vandaag op een show zei, ik weet niet meer welke show, maar hij zei vandaag op een show dat we elkaar zouden ontmoeten en dat we iets zouden moeten doen, maar weet je, waar is hij geweest voor hoeveel weken heb je onderhandeld? “

Donald Trump kijkt veel meer kabeltelevisie dan jij. Zoals veel meer.

19. “Het zou zoveel gemakkelijker zijn geweest dan het te doen op de manier waarop we het deden, maar we hebben iets gedaan dat heel belangrijk is en eerlijk gezegd is het goed ontvangen, heel goed ontvangen.”

Dit is Trump van het kwartet van uitvoeringsbesluiten dat hij afgelopen weekend heeft ondertekend. “De pen-en-telefoontheorie van uitvoerende wetgeving is ongrondwettig”, zei de Republikeinse senator Ben Sasse van Nebraska over de stappen.

20. ‘Nou, ik denk van wel, ik ben al meerdere keren in Gettysburg geweest. Het is een nationaal park. Het is een nationale historische plek. Het is ongelooflijk. Je weet dat het de geschiedenis is. Het is eigenlijk ongelooflijk voor mij.’

21. “Het Witte Huis zou veel gemakkelijker zijn voor de Geheime Dienst. Je ziet wat er hier net gebeurde. Ze zijn allemaal hier. Net zoals jij jouw stoelen hebt, hebben zij hun stoelen in het Witte Huis. Dus dat zou er niet zijn. elke uitgave of buitengewone uitgave zijn en het Witte Huis zou ook een heerlijke plek zijn om het te doen.

Trump overweegt zijn acceptatietoespraak van de Republikeinse presidentiële nominatie in 2020 te houden in Gettysburg – of in het Witte Huis, wat juridisch gezien nogal onvoorspelbaar is.

22. ‘En weet je wie er nog meer niet blij is dat we winnen? Rusland. De neppe mensen die het verhaal vertellen, de nepnieuwsverhalen over Rusland.’

De inlichtingengemeenschap, speciale raadsman Robert Mueller en de door de Republikeinse gecontroleerde Senaatscommissie zijn het daar allemaal over eens: Rusland voerde een brede en diepgaande campagne om zich te mengen in de verkiezingen van 2016.

23. “Dus als we de verkiezingen winnen, hebben we heel snel deals met veel landen.”

Welk bewijs leverde Trump voor deze gewaagde bewering? Oh nee.

24. “Je krijgt dus een crash zoals je nog nooit eerder hebt gezien. En ik ben heel goed geweest in het voorspellen van deze dingen.”

OK, dus als Biden wint, zal de aandelenmarkt crashen. Omdat Trump een deskundige prognosticator is? Of zoiets? Op een gerelateerde opmerking: “We hebben het volledig onder controle. Het is één persoon die uit China komt. We hebben het onder controle. Het komt allemaal goed.”

25. “Dus ik weet het niet. Weet je wat ik je vertel? Ik zal je vertellen wie zich bemoeit met onze verkiezingen. De Democraten bemoeien zich.”

Trump werd rechtstreeks gevraagd of Rusland zich met deze verkiezingen wilde bemoeien. Dit was hoe de president reageerde. Niet bepaald geruststellend. (Ook heeft de Amerikaanse inlichtingendienst het heel duidelijk gemaakt Rusland probeert tussenbeide te komen in de wedstrijd van 2020.)

26. “Kijk nu eens naar deze in Virginia, waar ze 500.000 aanvragen hebben verstuurd en naar mensen gaan die geen aanvraag zouden moeten krijgen.”

READ  Heb je het gevoel dat je op een plateau zit in Street Fighter 6? 801 Strider identificeert de specifieke vaardigheid waaraan u moet werken om vooruit te komen

Nogmaals: het probleem in Virginia was dat bij meer dan 500.000 aanvragen voor afwezigheidsstembiljetten een onjuist retouradres stond. Niet dat mensen ze hebben die dat niet hadden moeten doen.

27. “Nee, dat zou ik niet hebben gedaan. Ik denk dat het … ik vind het verbazingwekkend wat we hebben kunnen doen.”

Trump werd gevraagd of hij, als 160.000 Amerikanen waren omgekomen onder het toezicht van president Obama, de 44e president zou hebben opgeroepen om af te treden. Dus, eh, deze Trump-tweet uit 2014: “Als deze dokter, die zo roekeloos vanuit West-Afrika naar New York vloog, ebola heeft, dan moet Obama zijn excuses aanbieden aan het Amerikaanse volk en aftreden!”

28. “Het dichtste is in 1917, zeggen ze juist, in de Grote – de Grote Pandemie was zeker iets vreselijks waarbij ze ergens tussen de 50 en 100 miljoen mensen verloren. Waarschijnlijk eindigde de Tweede Wereldoorlog, alle soldaten waren ziek. . “

De Tweede Wereldoorlog eindigde op 8 mei 1945.

29. ‘En je weet dat er in het begin een groot tekort was aan ventilatoren. Niemand had voorraadstapels of iets vergelijkbaars met wat je moest hebben.’

30. “Dus nee, ik denk dat we een heel groot land zijn. We zijn één persoon.”

Dus, wat dan?

31. “Maar ze hebben echt een buitengewone klus geklaard. Ze zullen nooit de eer krijgen en ik heb het niet over mij.”

[narrator voice] Hij heeft het over hem.

32. “[Brazilian President Jair Bolsonaro’s] Super goed. Hij is … en ik hoor dat het goed met hem gaat. Hij is hersteld van Covid. Covid-19 hebben, zoals ze zeggen. “

“Zoals ze zeggen.”

33. “Kijk, de Obama-campagne bespioneerde onze campagne.”

34. “Ik denk dat het de politieke misdaad van de eeuw is en ze zijn gepakt. Dus laten we eens kijken wat er met ze allemaal gebeurt.”

Ja, dit voelt als een goede plek om te eindigen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *