Crusader Kings 3 Ruler Designer toegevoegd in nieuwe patch

Kruisvaarderskoningen 3 is een fantastisch spel omdat, ondanks de grote kaart en het uitgezoomde perspectief, het ongeveer gaat mensen. Paradox Interactive heeft een strategisch rollenspel gemaakt dat een beetje dichter bij De Sims dan de Beschaving staat.

De meest interessante aankomende functie die eraan komt Kruisvaarderskoningen 3 is de Ruler Designer, waarmee spelers een nieuw staatshoofd kunnen creëren in plaats van een bestaande rol op zich te nemen. Ruler Designer was binnen Crusader Kings 2, maar zat bij de lancering niet in de derde game. Nu wordt het uitgebracht met de aanstaande patch 1.2.

Het heeft twee voordelen om met je eigen liniaal te gaan, in plaats van een vooraf ingestelde historische figuur.

  1. U kunt elk aspect van hun uiterlijk aanpassen, van kaakbreedte en oogmaat tot lichaamsgewicht en gewicht.
  2. Je krijgt toegang tot alle eigenschappen bij het opzetten van je personage, dat een verhaal kan opzetten voordat het spel zelfs maar begint.

Ik kan bijvoorbeeld een jonge vrouw creëren en dan besluiten dat zij de leider was van een boerenopstand, en die eigenschap dan aan haar toewijzen. Dat geeft haar in de volksmond een comfortabele boost, maar andere heren en dames kijken op haar neer. Ik kan doorgaan en haar een meester in tactiek en een angstaanjagende berserker maken, en dat is waarschijnlijk de manier waarop ze de troon veroverde via opstand.

Aan de andere kant, als ik een uitdagender run wil, kan ik een jonge man creëren die de kansen versloeg en een middeleeuwse longontsteking overleefde, en nu zijn enorme intellect moet gebruiken om de controle over een hele natie over te nemen. Ik kan hem een ​​aantal sociale eigenschappen geven om dat af te ronden, zoals het vermogen om zijn gevoelens uit te schrijven en echt geweldig zijn op feestjes.

READ  Zachte robot speelt piano dankzij 'air powered' geheugen

Het is echt gevarieerd, en spelers kunnen doorgaan en elke soort liniaal maken die ze willen. Paradox is al opgenomen de mogelijkheid voor spelers om hun spelregels te veranderen en een totaal gelijke wereld te hebben, ondanks dat het 1066 is, dus het is geweldig om heersers te kunnen starten die kunnen gedijen in deze nieuwe werelden. Ik kan zelfs het startende gezin van mijn personage opzetten door ze als getrouwd te markeren en ze een aantal zoons of dochters toe te wijzen. (Je kunt de partner en kinderen helaas niet aanpassen, maar ze worden gegenereerd met je vooraf ingestelde geloof en cultuur.)

Uiteindelijk zullen mijn beginnende personages sterven en zullen hun voorouders het stuur overnemen, maar ik wil nog steeds graag beginnen met een volledig origineel personage dat ik zelf heb bedacht, en niet een vooraf gegenereerd personage. Op die manier is het gemakkelijker om in het verhaal te komen. Ik kan zelfs doorgaan en enkele van de meer interessante en occulte eigenschappen uitkiezen, zoals Witch, en vanaf de eerste dag hard aan een coven beginnen.

Dit is geen enorme game-wisselaar, maar het zorgt ervoor dat je erin komt Crusader Kings 3 een stuk gemakkelijker. De hoeveelheid beschikbare strategie en informatie kan overweldigend zijn, vooral omdat het in zoveel menu’s is genesteld. Beginnen met je eigen liniaal, helemaal opnieuw gemaakt, ontkent een deel daarvan. Ik geef niet om de kleine koning van Ierland, maar ik Doen geef om mijn oorspronkelijke karakter.

Ruler Designer komt naar het spel in Patch 1.2. Het meest recente dev-dagboek van de game laat een aantal leuke toevoegingen aan de game zien, zoals een oplossing waardoor ‘lelijke’ personages er onaantrekkelijker uitzien, en een lijst waarmee je al je eerdere moorden kunt overdenken. Er zijn ook meer moordgebeurtenissen die opduiken als je je vijanden uitschakelt, en je kunt je arts ertoe brengen mensen te vermoorden via suboptimale zorg. Voor Kruisvaarderskoningen 3 Spelers die verwikkeld zijn in oorlog, legers kunnen zich nu aansluiten bij bondgenoten en de gevechtsinterface is opgeschoond om meer informatie te tonen.

READ  Na verontwaardiging drukt Microsoft op pauze bij ongevraagde installatie van Windows 10-webapps
Written By
More from Lesley Curry

Het Beste Smart Watch Recensie 2021

Het lijdt geen twijfel dat met de populariteit van smartphones die vrijwel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *