Cryptic Xbox Series X Tease heeft fans die de neiging hebben om te raden

Een nieuwe plaag van een opmerkelijke insider van de Xbox Series X heeft ervoor gezorgd dat Xbox-fans van speculatie zijn veranderd. Tot nu toe was 2021 een traag jaar voor Xbox-gamers. Vorige maand , Gemiddelde, Een exclusieve Xbox-console, werd uitgebracht, maar het lukte niet om de wereld in brand te steken. Later in het jaar heeft hij Xbox-fans Oneindige uitstraling En nog veel meer om naar uit te kijken, maar voorlopig is er niet veel om enthousiast van te worden, want dit is niet de Xbox Game Pass, die deze week een aantal geweldige games heeft toegevoegd.

Het lijkt er echter op dat Jez Corden, een prominente insider van Xbox, deze week een verbijsterende plaag heeft geworpen. Via Twitter, mede-insider van Xbox, Beschermende brilEn heeft gaming media bekritiseerd vanwege het vermeende gebrek aan kennis als het gaat om de Xbox first party en wat Microsoft probeert te doen met het merk. Als reactie hierop heeft Corden Beantwoord Met “We hebben nog niets gezien” gevolgd door “Hey boy.”

Zoals u kunt zien, is dit antwoord erg vaag voor mij. Aan de ene kant lijkt Corden te suggereren dat de Xbox-media op het punt staan ‚Äč‚Äčerger te worden. Gezien Corden’s reputatie als insider en gezien zijn voorliefde voor het af en toe laten vallen van vage geluiden zoals deze, hebben veel Xbox-fans dit opgevat als een hint van de hoed dat er iets groots gaat gebeuren met Xbox. Het is natuurlijk mogelijk dat beide tegelijkertijd waar zijn.

Interessant genoeg komt dit alles tegen de achtergrond van geruchten dat Microsoft voorbereidingen treft om Techland, de ontwikkelaar erachter, te kopen dovend licht een reeks. Vandaag heeft het Poolse bedrijf deze overnamegeruchten echter laten vallen.

READ  Undernauts: Labyrinth of Yomi Game Heads West voor PS4, Switch, Xbox One en Steam This Fall - Nieuws

Microsoft is een onvoorstelbaar groot bedrijf met heel veel middelen om van af te komen, en de Xbox van de afgelopen 12 maanden is hier een goed voorbeeld van. Microsoft steekt niet alleen veel geld in zijn overnames, het breidt zijn diensten ook drastisch uit.

Op dit moment is het niet duidelijk wat Corden krijgt of waar mogelijke opwinding vandaan zal komen. Deze onzekerheid heeft Xbox-fans er echter niet van weerhouden om gek te worden met speculatie in de reacties en elders.

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief wat er nieuw is op Xbox Series X – klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Ontdek de verhalen van de andere kant in Violett Remastered op Xbox

We zijn allemaal een beetje klaar voor het vertellen van verhalen terwijl...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *