Draymond Green riskeert een schorsing van één wedstrijd nadat hij Tech No. 16 heeft gekregen – The Mercury News

Draymond Green #23 start voor de Golden State Warriors ter voorbereiding op de NBA-wedstrijd tegen de Phoenix Suns in Chase Center in San Francisco, Californië, op maandag 13 maart 2023. (Jane Tyska/Bay Area News Group)

LOS ANGELES – Draymond Green riskeert een schorsing van één wedstrijd na zijn 16e technische fout van het seizoen op woensdag.

Green kreeg technisch gezien een klap na 40,8 seconden in het tweede kwart van de wedstrijd van woensdag tegen de Los Angeles Clippers, nadat het leek alsof hij de basketbal naar het hoofd van Russell Westbrook voorbij de basket van Ivica Zupak leek te gooien.

Paul George maakte de vrije worp en zette de Clippers op 59-54.

Even later was er een spannend moment tussen Green en Marcus Morris Sr. aan de andere kant van de vloer. Green sloeg Morris toen de spits van de Clippers Green van achteren naar beneden leek te duwen.

De fout van Morris werd beoordeeld als 2 door uit het spel te worden geworpen. Green, die in de eerste helft zes punten, vijf assists en vier rebounds scoorde, begroef de vrije worp om in een van de Clippers te schieten.

Green kreeg zijn 15e technische fout op 13 februari, maar de Warriors bleven erop vertrouwen dat hun rookie-ster een schorsing van één wedstrijd zou kunnen voorkomen.

“Ik heb geen woord tegen Draymond gezegd en hij ging niet over de limiet”, zei coach Steve Kerr vorige week in Memphis. “Hij komt altijd tot aan de rand en stopt dan. Hij weet hoe waardevol hij is, en ik hoef hem niets te zeggen. Hij weet dat hij dat nu niet kan hebben – we hebben hem nodig.”

READ  UCLA verslaat Oklahoma en forceert winner-takes-all-game

Maar de hitte van het moment op woensdag lijkt de green te hebben bereikt. Als de competitie zijn laatste technische fout niet binnen de komende 24 uur ongedaan maakt, wordt hij volgens de NBA-regels geschorst voor de Warriors-wedstrijd in Atlanta op vrijdag. Elke verdere technische fout die Green in de afgelopen 13 wedstrijden krijgt, kost hem een ​​boete van $ 5.000, en elke twee technische fouten op dit moment resulteren in een schorsing van één wedstrijd.

Dit is het laatste verlies voor de Warriors, die de wegdemonen proberen recht te zetten. Golden State kondigde eerder vandaag aan dat Andre Iguodala volgende week een operatie aan zijn linkerpols zal ondergaan nadat hij deze brak tijdens de overwinning van maandag op de Phoenix Suns.

More from Madison Garrett
Lego Super Nintendo verandert in een supercool robotteam
Sta op, Super Fametron! GIF: Baron von Bronck / Kotaku Het bouwen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *