Cyberpunk 2077 Custom Xbox Series X ziet er beter uit dan het echte ding

De Cyberpunk 2077-aanpassing van één fan van hun Xbox Series X is zo goed gedaan dat het er beter uitziet dan de officiële Xbox One X van Microsoft.

Zoals de Cyberpunk 2077 officiële releasedatum komt dichterbij, een Xbox-serie X De eigenaar heeft hun aanpassingsinspanningen naar nieuwe hoogten getild en iets beters gemaakt dan de eigen functionaris van Microsoft Cyberpunk 2077 troosten. Speelt zich af in Night City, een bruisende metropool die wordt gedomineerd door een meedogenloze honger naar macht, Cyberpunk 2077 is een van de meest langverwachte releases in 2020, aangezien het jaar ten einde loopt. Deze fan kijkt duidelijk uit naar het vooruitzicht om als V, de outlaw-huurling-protagonist van de game, te spelen op hun nieuwe en stijlvolle custom Xbox Series X.

Sinds het project in 2012 voor het eerst werd aangekondigd, is de weg naar de releasedatum van deze week voor de futuristische RPG van CD Projekt Red lang geweest. Toegewijde fans zijn wanhopig om de game in handen te krijgen na een grillig jaar, dat meerdere vertragingen met zich meebracht en meldt dat de Poolse ontwikkelaar zelfs dwong werknemers om knellende uren te werken om de aanstaande deadline van 10 december te halen. Sinds hun release vorige maand zijn Xbox Series X en PlayStation 5 consoles ondergaan een aantal grote aanpassingen door nieuwe eigenaren. Deze gewoonte Cyberpunk 2077 console is het nieuwste voorbeeld van een videogame die wordt gepersonifieerd in de gloednieuwe generatie consoles.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Verwant: De hoofdrolspeler van Cyberpunk 2077 mist wat de Geralt van Witcher 3 geweldig maakte

recompensor Santiago-Cruz heeft foto’s onthuld van het aangepaste Xbox-product, die de ongelooflijke complexiteit laten zien achter het maken van zo’n indrukwekkend ontwerp. De unieke console heeft een gele en zwarte achtergrond en gravures die in en rond een 3D-plaat met het logo van de game weven. Elk detail wordt minutieus verantwoord. Er is altijd een hype geweest rondom Cyberpunk 2077, en nu de release minder dan een week verwijderd is, veroverde deze door fans gemaakte custom Xbox Series X stormenderhand r / XboxOne en andere subreddits.

READ  PlayStation 5 en PS5 Digital Edition vs. Xbox Series X en Xbox Series S
Cyberpunk 2077 aangepaste Xbox Series X-collage

Het door de ventilator gemaakte maatwerk is zelfs zo goed dat het niet onredelijk is om te veronderstellen dat het er nog beter uitziet dan Xbox‘s eigen ambtenaar Cyberpunk 2077 bundel. De limited edition-bundel was in juni te koop, inclusief een aangepaste Xbox draadloze controller geïnspireerd op een van de de grootste personages van het spel: Johnny Silverhand. Hoewel de Xbox One X van Microsoft indrukwekkend is met zijn cybernetische ontwerp en veelkleurige panelen, is de gestroomlijnde aanpassing van de Xbox Series X van de Reddit-gebruiker een klasse apart.

De console is zo indrukwekkend dat hij vergelijkbaar is met een ambtenaar Cyberpunk 2077 themabundel, zoals de Microsoft-bundel. In een toevallige zet voor spelers die graag moeite doen om hun consoles aan te passen, zijn de PS5 en Xbox Series X beide vrij eenvoudig als het gaat om aanpassing voor degenen die weten dat ze het doen en over de nodige tools beschikken. Dankzij verwijderbare frontjes op de PS5 en controller is Sony’s nieuwste console iets gemakkelijker aan te passen voor fans in vergelijking met zijn Xbox-concurrent. Deze afbeeldingen geven echter aan dat er genoeg Xbox Series X-spelers zijn die het bijhouden.

De volgende: Cyberpunk 2077 is al veranderd in een volwassen filmparodie

Cyberpunk 2077 komt op 10 december 2020 beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One, pc en Google Stadia.

Bronnen: Santiago-Cruz, Xbox

Apple's M1 MacBook Air

Waarom M1 MacBook Air de beste laptop is om cadeau te doen tijdens de vakantie


Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty: Black Ops Cold War’s ‘Zombies Onslaught’-modus zal een jaar lang niet op Xbox zijn

Activision heeft onthuld dat er een nieuwe snelle ‘Zombies Onslaught’-modus voor twee...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *