House Divided lanceert op PlayStation 4, Xbox One

Star Trek Online‘s Jaar van de Klingon is naar consoles gekomen. Vanaf Star Trek Day is de nieuwste contentupdate van de gratis te spelen game House Divided beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. J’Ula naar de toekomst hebben gebracht de Age of Discovery Grooty en vierde de tiende verjaardag van de game in Legacy, Star Trek online richt zijn focus op een nieuwe Klingon-centrische verhaallijn waarin het rijk verwikkeld is in een strijd om leiderschap. Robert O’Reilly, die kanselier Gowron speelde Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine, voegt zich bij de cast van Star Trek online. Hij vertolkt Gowron’s voorvader Aakar. Terwijl Aakar voor het eerst verscheen de Rise of Discovery verhaal, O’Reilly debuteert als het personage in Huis verdeeld.

Er zijn ook enkele terugkerende, favoriete Klingon-acteurs en -personages. JG Hertzler herhaalt zijn rol als Martok voor dit verhaal over het Klingon-rijk. J’Ula verspreidt haar boodschap van traditionele Klingon-waarden door het hele rijk. Martok moet ervoor kiezen zich bij haar aan te sluiten of zich tegen haar te verzetten.

Huis verdeeld brengt een update van de Klingon-tutorialervaring. De nieuwe update geeft de eerste missies van Klingon-spelers een visuele en audio-revisie, met nieuwe omgevingen, nieuwe tussenfilmpjes, voice-overs en meer. Cryptic geeft ook personages als J’Mpok, Adet’pa, Kagran en Worf geheel nieuwe en verbeterde modellen en heeft hetzelfde gedaan met enkele van de klassieke Klingon-schepen. Mannelijke Klingon-kapiteins hebben ook een aantal nieuwe haar- en gezichtsopties. De updates zullen doorgaan met de uitrol van het jaar van de Klingons.

READ  Hoe u uitzendingen van meer dan 100 games kunt bekijken

Huis verdeeld introduceert een gloednieuwe TFO, Best Served Cold, drie nieuwe Patrols en twee nieuwe afleveringen. Deelnemers kunnen een Red Angel-pak krijgen waarmee hun personage kan veranderen in een vliegende krijger die vijanden door de tijd kan sturen. De Angel’s Wake Lock Box biedt ook toegang tot het Ba’ul Sentry Vessel van Star Trek: Discovery Seizoen twee.

Het Jaar van de Klingon is “een grote, uit meerdere delen bestaande, 2411-gerichte Klingon-verhaallijn.” Bij de aankondiging van Year of the Klingon schreef Cryptic Studios: “[A]Als onderdeel van dit lang geplande, face-of-the-game veranderende verhaal, nemen we even de tijd om ons te concentreren op onze meest eervolle bondgenoten. We houden van onze Klingon-inhoud – wie houdt er niet van een verhaal waarin je afdaalt naar Grethor en vecht tegen een god? – maar veel ervan is oud en bevat niet de technische verbeteringen die we in de loop der jaren aan het spel hebben aangebracht. We besteden dus tijd en middelen om deze stukjes inhoud visuele en gameplay-facelifts te geven. In de komende twaalf maanden (misschien meer) zul je nieuwe Klingon-personagemodellen zien voor enkele van onze klassieke personages zoals J’Mpok, bijgewerkte skins voor de klassieke Klingon-schepen zoals de Bird of Prey, nieuwe omgevingen en tussenfilmpjes om deze oude op te frissen. maar geliefde inhoud. “

Star Trek Online: House Divided is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Written By
More from Max Mcgee

Demon Slayer ziet er goed uit, maar is bekend in nieuwe gameplay-shots

Demon Slayer heeft grote golven gemaakt onder anime-fans dankzij een geweldige tv-serie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *