Cyberpunk 2077 heeft volgens CDPR een ‘bevredigend niveau’ bereikt • Eurogamer.net

“We hebben al een bevredigend niveau bereikt.”

Het management van CD Projekt Red meldt dat de belegerde RPG Cyberpunk 2077 nu een “bevredigend niveau” heeft bereikt.

Adam Kisinski, CEO van CDPR, sprak de aanwezigen op WSE Innovation Day toe en zei dat het team “voortdurend werkt” aan patches om de prestaties en stabiliteit te verbeteren, eraan toevoegend dat er verdere verbeteringen worden gepland.

Volgens de vertaling van Google Translate, Kiciński vertelde TVN24: “We hebben wat dat betreft al een bevredigend niveau bereikt. We hebben ook gewerkt aan de algehele efficiëntie en daar zijn we ook erg blij mee. Natuurlijk hebben we ook bugs en glitches geëlimineerd en dat blijven we doen. “

“Na verloop van tijd zullen we verbeteringen aanbrengen aan de algemene systemen waar spelers om geven”, voegde hij eraan toe.

Hoewel de game nu terug is in de PlayStation Store, was de ontwikkelaar nog niet bereid om verkoopcijfers bekend te maken, waarbij VP Piotr Nielubowicz zei: “We verstrekken geen gedeeltelijke en gedetailleerde verkoopgegevens. We verstrekken wel gegevens wanneer het stadia bereikt of zich opstapelt tot een bedrag specifiek, dus we zullen na twee dagen geen commentaar geven op deze resultaten.”

CD Projekt Red heeft onlangs bevestigd dat Cyberpunk 2077 op PlayStation 4 nog steeds prestatieproblemen ondervindt En ze stelden voor dat mensen de game in plaats daarvan op PS4 Pro of PS5 spelen.

In een recente verklaring aan Eurogamer zei CDPR: “SIE kan de herintroductie van Cyberpunk 2077 in de PlayStation Store vanaf 21 juni 2021 bevestigen. Gebruikers zullen prestatieproblemen blijven ondervinden met de release van PS4 terwijl CD Projekt Red de stabiliteit blijft verbeteren over alle platforms. SIE raadt aan Speel de titel op PS4 Pro of PS5 voor de beste ervaring.

READ  'Cyberpunk 2077' Penis Glitches Nieuws
Written By
More from Lesley Curry
RX 6700 XT en Ryzen 9 5950X zijn nu beschikbaar via Newegg Shuffle
​Bijwerken: Die Shuffle is voorbij, maar kom volgende week terug voor meer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *