Komt Tribes of Midgard op Xbox?

de beste spellen

Tribes of Midgard, Norsfell’s aankomende co-op RPG voor 1-10 spelers, wordt gelanceerd op 27 juli 2021. / Afbeelding met dank aan Gearbox Publishing

Komt Tribes of Midgard op Xbox?

Nadat het aanvankelijk tijdens een E3 Gearbox-presentatie werd onthuld als een nieuwe overlevings-RPG voor 1-10 spelers, blijven de releasedatum en cross-details rond Tribes of Midgard hot topics nu de titel volgende maand wordt gelanceerd.

Hier is het laatste nieuws voor Xbox-spelers die reikhalzend uitkijken naar de kans om alles te zien wat Tribes of Midgard in petto heeft.

Helaas lijkt het erop dat Tribes of Midgard niet beschikbaar zal zijn op Xbox-platforms tijdens de lancering op 27 juli 2021.

In plaats daarvan zal de co-op survival-RPG op de eerste dag beschikbaar zijn voor zowel PS5 als PS4, en pc via Steam.

Spelers kunnen alleen of met maximaal negen andere spelers kiezen uit acht verschillende Einherjar – de verheerlijkte Viking-helden van Valhalla – en de Noorse wereld in schieten om reuzen en monsters te verslaan in een klassieke strijd tussen grote steden.

Door middel van knutsel-, bouw- en voortgangssystemen kunnen spelers hun Vikingen aanpassen aan de verschillende baasgevechten en unieke weerseffecten die optreden in de enorme procedureel gegenereerde spelwereld.

Deze RPG voor 1-10 spelers zal bij de lancering twee spelmodi bevatten:

Na de lancering zegt Norsville dat Tribes of Midgard constant updates en seizoensgebonden content zal ontvangen om de game fris te houden en “een steeds veranderende wereld te behouden waarin je de legende van Ragnarök in al zijn aspecten kunt beleven.”

READ  Xbox geeft gratis cadeaubonnen weg voor de Countdown Sale 2020

Tribes of Midgard is nu beschikbaar voor pre-order op PlayStation en pc.

Written By
More from Vanessa Hale
IO Interactive onthult alle nieuwe Hitman 3-locaties
Opgewonden om los te laten Huurmoordenaar 3 volgende week? IO Interactive heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *