Cyberpunk 2077 krijgt zijn eerste korting acht dagen na de lancering

Cyberpunk 2077 is uit en, nou… * gebaren rond *. Het nieuwste van CD Projekt doet het goed genoeg op pc, waar de bugs meestal (zo niet volledig) beperkt waren tot gekke visuele glitches, maar de consoleversies waren slecht, vooral op de originele PlayStation 4 en Xbox One uit 2013. Nou, als je op het hek zit, kun je nu een console-editie van Cyberpunk 2077 pakken voor een leuke kleine korting.

Beide Xbox One en PlayStation 4 versies van Cyberpunk 2077 zijn beschikbaar voor $ 49,99 USD, een besparing van $ 10 op de MSRP van $ 59,99. De deal is al gepast door Amazon, ook. Amazon bood eerder de fysieke pc-release aan voor minder dan $ 50 vóór de lancering, maar dit lijkt de eerste opvallende korting na de release te zijn.

De Releasedatum Cyberpunk 2077 was 10 december. Om te benadrukken – ik weet dat de tijd momenteel een waas is – zijn er sindsdien acht dagen verstreken. Kortingen op grote games komen tegenwoordig sneller dan ooit en zijn zeker geen enkele indicator van een mislukte lancering, maar … dat is amper een week, mijn vrienden.

In dit tempo wordt de consoleversie van Cyberpunk een belangrijk stuk gamegeschiedenis, dus als je er eigenaar van wilt worden, ga je gang. Als je een aanzienlijk beter versie van het spel zou je kunnen Koop Cyberpunk 2077 hier in de Humble Store.

CD Projekt heeft aangekondigd dat het ervoor zal zorgen dat spelers dat kunnen restitutie van retailedities van Cyberpunk 2077 tot en met 21 december. Voor meer RPG-spellen, kunt u die link volgen.

READ  Steam vestigde een nieuw record van 26 miljoen gelijktijdige gebruikers

Written By
More from Max Mcgee

Xbox Game Pass voegt een van zijn grootste en beste games toe

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben weer een van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *