Cyberpunk 2077 maakt een Nomad-roadtrip in nieuw beeldmateriaal

Met iets meer dan twee weken te gaan tot Cyberpunk 2077 in de schappen, heeft CD Projekt weer een haveloze VHS-band met beeldmateriaal onder onze kantoordeuren geschoven. Oké, dus op deze is ‘PlayStation’ geschreven, maar laten we die sticker eraf halen en deze nieuwste video nemen voor wat hij is – een stoffige, verwoeste showcase van de smokkelende streken, ondervragingen en wanordelijk rijden, wat een Nomad V’s eerste stappen in Night City.

En deze keer vielen de beelden niet van de achterkant van een vrachtwagen.

Negeer gewoon alle stukjes waarin ze praten over de kracht van de PlayStation 5. Ervan uitgaande dat je op de hoogte bent van de systeem vereisten, Ik weet zeker dat je rig het werk prima zal doen.

Zoals deze week gelekte stroom, de vid poriën van vandaag over de Mad Max-achtige Nomad levenspad. In tegenstelling tot de genoemde stream, is het geen complete tijdverspilling voor mensen die op zoek zijn naar Cyberpunk-video’s en niet, weet je, sommige onhandige stoners die giechelen over hun illegaal verworven videogame. We beginnen in de personageschepper – niet een diepgaande blik, maar genoeg om de volledige 360 ​​te krijgen op deze briljant verschrikkelijk mohawk-slash-mullet ‘do.

Wat volgt is een soort smash cut van de intrede van hoofdrolspeler V in Night City. Een oude banger aan de praat krijgen, checkpoints uitvoeren met je maat V, in een verhoorcel zitten met een robo-eyed grensagent. Het zonovergoten platteland snijdt dan onmiddellijk in de grimmige stortbui van Night City zelf, waarbij jullie twee een vuurgevecht op straat vangen voordat ze zelf in één worden verstrikt.

READ  ASSASSINS CREED CHRONICLES TRILOGY PC-versie Volledige game gratis download

Het is zeker een meer gerichte reeks dan de Xbox-showcase van vorige week. Maar ja, onze auto-jock PlayStation V heeft niets zo modieus als de schaakbordnagels van Xbox V. In feite zijn zijn nagels perfect saai en zien er normaal uit, een schokkend gebrek aan vuil onder hen voor iemand die zogenaamd de hele dag met auto’s werkt. Moeilijke vraag.

De rest van de video is gericht op vergelijkingen tussen PS4 Pro en PS5. CDPR heeft al verklaard dat het spel dat is “Klaar voor pc”, natuurlijk. Ervan uitgaande dat er geen vertragingen meer zijn, Cyberpunk 2077 wordt eindelijk gelanceerd op 10 december.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Omdat je al aan het spelen bent tijdens Zoom-gesprekken, krijgt Zoom games

De populaire videoconferentie-app Zoom heeft nu apps, waaronder games. Ik weet wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *