PC-games komen uit in augustus 2021, bekijk onze top 3 games

Bekijk de top 3 pc-games die in augustus 2021 uitkomen.

PC-games in augustus: Er komen deze maand tal van games uit, variërend van New World tot Madden NFL 2. Fans hebben lang gewacht om hun favoriete titels te spelen, aangezien de meeste games eerder dit jaar werden uitgesteld vanwege de pandemische situatie. Eindelijk, het wachten is voorbij en er komen deze maand een aantal geweldige titels uit. Bekijk de top 3 pc-games die deze maand zijn uitgebracht:

1. Madden NFL 22

Electronic Arts zal de aankomende American football-game Madden NFL 22 uitbrengen, die is gebaseerd op de National Football League. De aankomende titel heeft een geheel nieuwe gameplay-instelling en een volledig vernieuwde franchisemodus. Spelers mogen tijdens de eerste helft van Ultimate Team aanpassingen maken aan Superstar X Factors. Madden NFL 22 wordt uitgebracht op 20 augustus 2021 en is beschikbaar op Xbox Series X/S-, Xbox One-, PS5-, PS4- en pc-platforms.

Lees ook: Ontwikkelaar Spark-geruchten over GTA 6: Vice City inkomend gesprek?

2. Geest uitgesneden Tsushima

Ghost of Tsushima was een enorme hit na de lancering in juli 2020 en iedereen hield van de geweldige gameplay-dynamiek en open wereld-graphics. Ghost of Tsushima krijgt een Director’s Edition, die een nieuwe verhaallijn, technieken, bepantsering en nog veel meer zal bieden. De game geeft spelers de mogelijkheid om in 4K-resolutie en 60 frames per seconde te spelen. Ghost of Tsushima Director’s Cut wordt uitgebracht op 20 augustus 2021 en is alleen beschikbaar op PlayStation-consoles.

Lees ook: GTA 5 bereikt 150 miljoen verkopen terwijl GTA Online blijft domineren

3. Bloemen

PM Studios zal een prachtig puzzelplatformspel uitbrengen dat bekend staat als Hoa. De game zal een ontspannen en rustige sfeer hebben met prachtige muziek en geweldige handgetekende kunst. Volgens de gamedirecteur, Son Cao Tung, is de game sterk beïnvloed door de Vietnamese cultuur en verbeeldt het het avontuur van Hoa, die tot de feeënstam behoort. Hoa wordt uitgebracht op 24 augustus 2021 en is alleen beschikbaar in de pc-versie.

READ  Phantasy Star Online 2: New Genesis downloaden en installeren op Xbox en pc

Lees ook: GTA 5: Bekijk de 3 beste militaire voertuigen in Grand Theft Auto 5

Written By
More from Max Mcgee

Rajasthan Action Today – 3rd Congress Meet, Court Battle

In het Fairmont hotel in Jaipur vindt om 11.00 uur een wetgevende...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *