Cyberpunk 2077-ontwikkelaar verdedigt nieuwe DLC-inhoud

nieuw enorm Cyberpunk 2077 film De update is deze week uitgebracht, compleet met nieuwe DLC-content, die allemaal gratis waren. Desondanks zijn pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S en Google Stadia Splitsen bij update, met sommigen ontevreden over de hierboven genoemde downloadbare inhoud, waaronder een alternatieve skin voor Johnny Silverhand en wat cosmetica. Met andere woorden, niets geks, en niets zoals CD Projekt Red dat spelers beloofde de twee uitbreidingen te krijgen. Veel spelers klaagden echter snel over de update en downloadbare inhoud, wat de game-ontwikkelaar ertoe bracht deze te verdedigen.

Tijdens een recente Twitch-livestream over de update merkte CDPR-senior designer Miles Tost op dat de nieuwe update de grootste tot nu toe is en veel inspanning vergt. Daarom was de DLC bedoeld als een kers op de taart.

“Deze patch is onze grootste tot nu toe”, zei Tost tijdens de live-uitzending. “We hebben hier veel energie in gestoken, dus beschouw de DLC’s die we nu hebben als een soort van goede zaak, een soort kers op de taart. De realiteit natuurlijk, en we hebben hier in het verleden over gesproken, is dat we differentiëren een klein beetje tussen de verschillende soorten add-ons, tussen DLC’s en aanvullende elementen waar we veel van zullen hebben, en natuurlijk de gigantische uitbreidingscorridors waar we later iets over zullen zeggen.

Zoals je kunt zien, plaagt Tost dat CDPR “later” meer te zeggen zal hebben over de bovengenoemde uitbreidingen, maar helaas heeft de CDPR-ontwikkelaar zich niet precies verdiept in wanneer hij meer te zeggen heeft.

READ  Shanghai Astronomy Museum: 's werelds grootste astronomiemuseum wordt geopend in China

Hoe dan ook, als dit bekend klinkt, is dat omdat CDPR precies zo omgaat na de lancering Witcher 3. Het bracht 16 stuks mini-DLC en twee vlezige uitbreidingen uit met urenlang nieuwe inhoud. Het enige verschil is dat toen CDPR dit deed met: Witcher 3geprezen op en neer en links en rechts, is nu, om de een of andere reden, een reactie ontvangen, hoewel dat misschien niets te maken heeft met strategie en meer dan de negativiteit rond de titel sinds de chaotische lancering vorig jaar.

Written By
More from Lesley Curry

Nintendo Executive geblokkeerd remake van GoldenEye 007, zegt voormalig Rare Dev

© MGM / Eon Het was een vrij historisch moment in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *