Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | Spellen | amusement

Met dank aan Microsoft zal in september een nieuwe reeks gratis games beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox Series X.

Vorige maand bood de techgigant een mooie mix van titels aan, maar geen van hen bevatte de Xbox Series X Enhanced Game.

Het is niet duidelijk wat de volgende stap is als onderdeel van het Games With Gold-programma, maar het goede nieuws is dat alle titels speelbaar zullen zijn op zowel last-gen als next-gen consoles.

De techgigant zal zeer binnenkort zijn gratis games met Gold voor september 2021 onthullen, hoewel we geen exacte datum hebben. In tegenstelling tot de Sony PS Plus-aankondiging, is er geen vaste tijd om te verwachten dat het nieuws wordt gedeeld.

Vorige maand maakte Microsoft op 28 augustus haar plannen voor augustus bekend en de kans lijkt groot dat er rond de 30e iets gaat gebeuren.

En hoewel we niet weten welke titels zullen worden opgenomen, weten we wel dat twee games beschikbaar zullen zijn om te downloaden op woensdag 1 september en een andere set op donderdag 16 september.

Zoals altijd is het maken van voorspellingen voor spellen met goud een uitdagende taak, omdat er zoveel titels zijn om uit te kiezen.

Hoogtepunten uit 2021 zijn onder meer Little Nightmares, Dungeons 3 en Gears 5, die een van de weinige verbeterde Xbox Series X-games blijven die voor abonnees zijn uitgebracht.

En gamers willen weten of Microsoft in de nabije toekomst iets gaat aanbieden aan Xbox Series X-bezitters.

Games die erg populair zouden zijn als onderdeel van Games with Gold, zijn titels als Halo: The Master Chief Collection, Minecraft Dungeons, State of Decay 2 en Grounded.

READ  Beste Xbox Live Gold-deals 2020: goedkoopste abonnementsprijzen voor 12 maanden

Voor gamers die hoopten de nieuwe, verbeterde Xbox Series X uit te proberen, is er dit weekend een gratis proefversie van Hood Outlaws.

Dit is beschikbaar tot maandagochtend 23 augustus, samen met I Am Bread en Elder Scrolls Online.

De volledige beschrijving van Microsoft zegt: “Begin een episch avontuur, doe mee aan multiplayer-overvallen in PvPvE of ervaar het leven als je favoriete koolhydraten.

Hood: Outlaws and Legends en I Am Bread zijn beide beschikbaar voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden vanaf donderdag 19 augustus om 12:01 uur PDT tot en met zondag 22 augustus om 23:59 uur PDT DST, The Elder Scrolls Online: Tamriel Onbeperkt is nu beschikbaar voor een langere periode van dinsdag 17 juni om 7.00 uur PDT tot en met maandag 30 augustus om 7.00 uur PDT.

Hood Experience: Outlaws, legendes en perfecte overvallen met vrienden. Combineer tegengestelde teams van vier, kies je personage op basis van je favoriete speelstijl of wat past bij de strategie van je team – samenwerking is de sleutel tot overwinning in spannende Hood-wedstrijden.

Geniet van het spelen van PvPvE en de nieuw geïntroduceerde co-op PvE-modus, State Heist. Om de gelegenheid te vieren, pak 40% korting op de game in de Xbox Store. De Year 1 Edition is ook verkrijgbaar met 25% korting, inclusief drie seizoenen aan content met de start van seizoen 1 over een paar weken! We zijn allemaal bandieten, maar dit weekend worden we legendes.”

Written By
More from Vanessa Hale

Fix Xbox-fout 0x87de2713 bij het openen van games

Sommige Xbox One-gebruikers hebben oog in oog gestaan ​​met 0x87de2713 Fout. We...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *