Cyberpunk 2077-ontwikkelaars confronteren het management

Zoals ik zeker weet, hebben de meesten zich inmiddels verzameld, het was een uitdagende week voor Cyberpunk 2077. De technische RPG gelanceerd met nogal wat bugs voor pc-spelers, waarbij beide spelers worden gevraagd en investeerders om CD Projekt Red te bestoken met vragen over hoe de game in deze staat werd gelanceerd en wat hun plannen voor de toekomst zouden zijn. Zelfs de staf zelf heeft vragen, blijkt uit een nieuw rapport over een bedrijfsvergadering waarin ontwikkelaars het bestuur van de studio confronteerden met de voorwaarden waaronder de game is ontwikkeld en gelanceerd.

Volgens Bloomberg, “Gefrustreerde en boze medewerkers vuurden donderdag tijdens een interne videovergadering vragen op het bestuur”. Ontwikkelaars vroegen naar crunch, onrealistische deadlines en overuren tijdens de ontwikkeling van de game.

‘Een medewerker vroeg het bestuur waarom het in januari had gezegd dat het spel’compleet en speelbaar‘terwijl dat niet waar was, waarop het bestuur antwoordde dat het verantwoordelijkheid zou nemen’, meldt Bloomberg. De kennelijke verkeerde voorstelling van zaken door het management van de staat van Cyberpunk 2077 tijdens de aankondiging van de eerste vertraging was slechts het begin van een lang jaar voor werknemers.

In September, CDPR keerden hun standpunt terug op “geen verplichte crunch”, ontwikkelaars vertellen dat van hen verwacht wordt dat ze in de aanloop naar de lancering van het spel in totaal zes betaalde dagen per week werken. Daarna werd de game opnieuw vertraagd, wat de ontwikkelaars leerden op hetzelfde moment dat we deden. Begrijpelijk dus dat werknemers tijdens de bijeenkomst van donderdag vroegen naar crunch-praktijken. “De directeuren zeiden dat ze plannen hadden om de productiepraktijken in de toekomst te verbeteren, maar werkten ze niet uit”, zegt Bloomberg.

READ  Doom Eternal heeft een aantal nieuwe masterniveaus, met dank aan deze modder

“Een andere ontwikkelaar vroeg of de directeuren van CD Projekt het hypocriet vonden om een ​​spel te maken over uitbuiting van bedrijven in de verwachting dat hun werknemers overuren maken. De reactie was vaag en vrijblijvend ”, aldus Bloomberg.

Het aangeven dat ze van plan zijn om interne werkwijzen te veranderen om toekomstig overwerk te voorkomen, is positief, maar de beloften zeggen niet zo veel toen het management van CDPR in september besloot om extra dagen werk in te stellen, wat studiohoofd Adam Badowski toen riep “in directe tegenstelling tot wat ik persoonlijk een tijdje geleden begon te geloven – dat crunch nooit het antwoord zou moeten zijn. Maar we hebben alle andere mogelijke manieren om door de situatie te navigeren uitgebreid. “

Het lijkt een gegeven dat de leiders van CDPR weer in de positie zullen worden gebracht om te kiezen tussen hun gestelde waarden en overwerk. Ze hebben al beloofd “regelmatige updates en fixes”Op pc, waardoor de tijdlijn voor hun geplande gratis DLC’s en de uiteindelijke multiplayer-modus. Ik ben blij dat de ontwikkelaars van CDPR de kans hebben gekregen om hun mening te geven. Ik hoop dat ze die kans zullen blijven krijgen nu de tijdlijnen voor onvermijdelijk voortgezet werk aan Cyberpunk 2077 worden uitgespeeld.

Als er een zilveren randje is, is het dat Cyberpunk 2077 al behoorlijk goed is verkocht en CDPR heeft besloten werknemers hun volledige aandeel aan bonussen toe te kennen ongeacht de beoordelingsscores.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Steam Summer Sale: 10 pc-games met korting om nu te kopen

ze Amazon Prime Day is uit en de jaarlijkse Summer Sale op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *