Cyberpunk 2077 patch 1.1 is eenvoudig en “legt de basis” voor het repareren van het spel

Cyberpunk 2077 patch 1.1 is nu beschikbaar op pc, evenals op controllers en Stadia. De ontwikkelaars zeggen dat deze update “de basis legt voor aanstaande correcties”, en op zichzelf al een aantal goede reparaties bevat, inclusief de “verschillende stabiliteitsverbeteringen” die we opmerken door experts die weten en waar ze van houden. In de praktijk hebben we verbeteringen aangebracht in het geheugengebruik, crashreparaties, het laden van taken en het opslaan van bugs.

Volledige patchopmerkingen omvatten: “Verbeteringen in geheugengebruik in verschillende in-game-systemen: personages, interacties, navigatie, in-game video’s (nieuws, tv, enz.), Gebladerte, lasereffecten, minikaart, hardware, kunstmatige intelligentie, straatverkeer, omgeving, corruptiesysteem, GPU-gerelateerd, “En meer”, naast “verschillende bugfixes (onder andere gerelateerd aan het opslaan van downloads, het openen / sluiten van het spel, point of no return).”

De update neemt ook verdere maatregelen voor het probleem van corruptie van bestanden na de hotfix een maand geleden, door de grootte van het overtollige bestand van bestaande opgeslagen bestanden te verkleinen. Hiermee worden bestanden die al beschadigd zijn niet hersteld, maar het zou uw toekomst veiliger moeten maken.

De meeste patchopmerkingen bevatten een groot aantal fixes voor verschillende zoekfouten, en u kunt alle details daarvan zien op Officiƫle site.

CD Projekt zegt: “We zullen dit werk aan Patch 1.2 en andere aankomende updates voortzetten. Tegelijkertijd zullen we doorgaan met het oplossen van de bugs waarmee je te maken hebt en je opmerkingen horen over hoe je de algehele game-ervaring kunt verbeteren.”

READ  Pas op: als je dit Warzone-accessoire draagt, kun je vermoord worden

De gratis downloadbare inhoud van Cyberpunk 2077 is vertraagd ten gunste van meer onmiddellijke correcties, en er zijn veel problemen die ontwikkelaars moeten aanpakken – vooral als we kijken naar onze consolevrienden. Voor meer RPG-games kun je deze link volgen.

Written By
More from Max Mcgee

Total War: Warhammer 3 Je ontvangt nog een ‘Early Adopt’-beloning

We stellen ons voor dat je helemaal opgewonden bent door het feit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *