‘Cyberpunk 2077’ spelen Hoe je wordt ‘verondersteld’ te worden gespeeld, verandert voor het leven

Gisteren heb ik Nieuwe PowerGPU-computer Nadat mijn oude baby vorige week stierf. Ik had het kunnen repareren, en waarschijnlijk nog steeds, maar ik dacht dat het toch tijd was om te upgraden.

Het eerste spel dat je hebt geïnstalleerd nadat je het hebt ingesteld? Cyberpunk 2077. Niet omdat ik dolgraag terug wil om voor de 12e keer met Hanako te praten, maar omdat ik wilde zien hoe het eruit zag op mijn nieuwe apparaat. En wat ik vond was verder bewijs van hoe slecht CDPR deze lancering faalde, en hoe dingen in een heel andere richting konden gaan.

Ik heb Cyberpunk 2077 nu ongeveer twee en een half keer gespeeld. Mijn eerste game was op een Xbox Series X met de Xbox One X-versie van de game. Het was mijn tweede keer op pc, ik heb de game op mijn 2060 gespeeld, wat genoeg was om het er zeker van te laten lijken beter Van de consoleversie van de laatste generatie, maar mijn ontwerp was niet krachtig genoeg om raytracing uit te voeren zonder dat de banden onbruikbaar werden.

Dus hier zijn we na ongeveer een jaar. Ik heb nu 3080 en speel op een nieuwe machine van $ 3000. We hebben 10 maanden prestatiepatches en fixes.

Ten slotte ziet Cyberpunk eruit als de transformatieve game die het had kunnen zijn, als het de verleiding had weerstaan ​​om het te vroeg uit te brengen en tegemoet te komen aan de laatste generatie consoles.

Met mijn computer kan ik nu op maximale instellingen spelen en mijn raytracing omzetten in Psycho-niveaus. Dit is letterlijk de zogenaamde voorbereiding, psychologisch. Dit resulteert in een enorme lichtverschuiving in het spel, vooral ‘s nachts, waar je nu dingen kunt zien zoals de reflecties van neonstraatborden in wegplassen en autoruiten.

Over het algemeen ziet de game er nu absoluut geweldig uit, en ik heb me vermaakt door rond te lopen en de screenshots te maken die je hier ziet. En het doet dit allemaal zonder ooit in de banden te vallen, en het loopt soepel.

Het probleem is natuurlijk duidelijk. Ik zit op een computer die 3000 dollar kost. Dit is niet de eerste game die beter werkt op een duur apparaat, maar de kloof hier tussen niet alleen een pc en PS4/Xbox One, maar ook tussen de huidige Series X- en PS5-versies, of zelfs een lagere pc, is enorm. En welk percentage van het spelersbestand heeft een game getest die er zo uitziet en speelt? 1%? 0,1%? Als.

Cyberpunk 2077 had niet uitgebracht mogen worden voor de laatste generatie consoles. Dit is waarschijnlijk onjuist vanuit een verkoopperspectief, aangezien de game meer dan 15 miljoen eenheden bewoog, veel op die eenheden, maar vanuit een reputatieperspectief, als je op CDPR wachtte en een Series X/PS5-release produceerde die dichtbij Naar dit niveau van visuele getrouwheid is het hele verhaal rond het spel veranderd. Hier zijn we echter na een jaar en nog steeds niet zeker of de versie dit jaar uitkomt.

Ik heb nog nooit zo’n transformatie gezien, althans niet in termen van visuals. De kernproblemen van Cyberpunk 2077 zijn nog steeds niet pc-gebaseerd (vijandelijke AI en moeilijkheidsgraad van games), maar dit had gemakkelijk om tal van andere redenen kunnen worden geprezen als het niet op consoles was uitgebracht, omdat het er vreselijk uitzag en bij de lancering nauwelijks liep. .

Mijn advies blijft om Cyberpunk niet op te pikken als je dat nog niet hebt gedaan totdat de Series X- en PS5-versies zijn uitgebracht, alsof het in de buurt komt van deze, het zal een transformerende ervaring zijn. Iedereen zou zo’n game-ervaring moeten hebben, maar slechts een klein deel zal dat doen.

Volg mij op TwitterEn YoutubeEn Facebook sociale netwerksite En Instagram. Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie en zijn audioboek, En Earthborn trilogie, ook op audioboek.

READ  De nieuwe Druid-patch voor Baldur's Gate 3 is nu gelanceerd, en je zult opnieuw moeten beginnen
Written By
More from Max Mcgee

Beste Xbox Live Gold-deals 2020: goedkoopste abonnementsprijzen voor 12 maanden

Als je van alles wilt genieten, is het Xbox One te bieden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *