Google Pixel 6-teasers bevestigen vijf jaar Android-beveiligingsupdates

U hoeft niet op Google te wachten 19 oktober evenement Leer meer over Pixel 6. Bekende leaker Evan Blass heeft Voorman teaser Pagina’s In de Carphone-repository die meer licht werpen op de Pixel 6 en 6 Pro, inclusief hun software. Google bevestigt eerdere geruchten en belooft “minstens” vijf jaar beveiligingsupdates – dat is langer dan Vier jaar oude SamsungEr wordt gesuggereerd dat de Pixel 6 tot 2026 de nieuwste bescherming zal hebben.

De teasers hebben de neiging om de details te behandelen die daarna officieel zijn vrijgegeven, hoewel ze enkele aanvullende details bieden. Het is geen verrassing dat Google cameratrucs belangrijk vindt: Magic Eraser elimineert fotospoilers, Face Unblur houdt onderwerpen scherp en de ultrabrede camera aan de voorkant helpt bij het maken van groepsselfies. De Pixel 6 heeft een hoofdsensor van 50 MP (van 12 MP) en 12 MP ultrabreed, terwijl de 6 Pro een 48 MP-telelens aan de mix toevoegt.

De productpagina’s wijzen ook op een batterijduur van meer dan 24 uur “zelfs op 5G”, met 30 W snel bekabeld opladen en omgekeerd opladen via Battery Share. Er is ook een nieuwe “Twice Stronger” Pixel Stand voor draadloos opladen. Zowel de 6,4-inch Pixel 6 als de 6,7-inch 6 Pro worden getoond Gorilla Glass Victus Naast IP68 stof- en waterbestendigheid, hoewel je voor de 6 Pro moet gaan als je een 120Hz adaptief scherm wilt, moet je “stabiliseren” voor een soepele weergave (waarschijnlijk 90Hz) op het kleinere model.

De lijsten van Carphone gaan niet in op de specificaties. Google is echter duidelijk vastbesloten om de Pixel 6 als het vlaggenschip te behandelen in termen van ondersteuning, niet alleen qua prestaties. Andere Android-leveranciers hebben mogelijk meer moeite met deze aanpak (vaak gebonden aan beleid van chipfabrikanten zoals Qualcomm), maar dit kan je ten minste één optie geven als je iPhone-achtige beveiligingsupdates wilt zonder gebonden te zijn aan het Apple-ecosysteem.

READ  Roku Cyber ​​Monday-deals: 70-inch Roku TV voor $ 448, Roku Streaming Stick Plus voor $ 29, Roku Ultra voor $ 69

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Lesley Curry

AMD Next-Gen Ryzen Threadripper 5000 ‘Chagall’ HEDT CPU’s Krijg eerste ondersteuning

De eerste ondersteuning voor AMD Ryzen Threadripper 5000 HEDT desktop-CPU’s is toegevoegd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *