Pokemon Legends: Arceus Map lijkt minder waarschijnlijk een volledig open wereld te zijn [Update]

Update 8-10-2021

In een verklaring aan KotakuThe Pokemon Company heeft uitgelegd hoe de wereld van Pokemon Legends: Arceus werkt en zoals verwacht lijkt het erg op Monster Hunter.

“In Pokemon Legends: Arceus zal Jubilife Village dienen als basis voor onderzoeksmissies. Nadat ze een missie of verzoek hebben ontvangen en zich voorbereiden op hun volgende reis, vertrekken spelers vanuit het dorp om een ​​van de verschillende open gebieden in de Hisui-regio te bestuderen. ”, zegt de Pokemon Company. “Na het voltooien van het onderzoek, moeten de spelers weer terugkomen om zich voor te bereiden op de volgende missie.”

Als deze missiestructuur bekend klinkt, is dat omdat het vergelijkbaar is met hoe games zoals Monster Hunter: Rise functioneren, inclusief het centrale hubgebied en nieuwe verkenningsgebieden die kunnen worden betreden na het accepteren van een missie of zoektocht.

Origineel verhaal: Pokemon-fans beginnen te denken dat Pokemon Legends: Arceus geen volledig open wereldspel zal zijn.

werkgelegenheid TwitterJoe Merrick van Serebi plaatste twee kaartafbeeldingen van Pokemon Legends: Arceus, en vergeleek ze met titels als Monster Hunter en Xenoblade Chronicles 2, waar de kaart is opgedeeld in afzonderlijke regio’s, in plaats van samen te smelten tot één grote kaart.

Op de kaart hierboven zie je gebieden zoals Aspiration Hill, Deertrack Path, Heartwood en meer. Deze gebieden lijken kleinere kaarten te hebben, vergelijkbaar met het wilde gebied dat te zien is in Pokemon Sword en Shield.

Bovendien heeft de officiële Pokemon legendes website, staat in de spelbeschrijving dat het voltooien van missies en het verhogen van je rang je toegang geeft tot ‘nieuwe regio’s’. Dit geeft aan dat de volledige kaart in eerste instantie niet beschikbaar is voor spelers, in vergelijking met games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Zoals opgemerkt door Merrick, kan dit systeem vergelijkbaar zijn met Monster Hunter-spellen, waarbij spelers beginnen met toegang tot één gebied en vervolgens meer ontgrendelen naarmate ze verder komen in de hoofdmissies.

Zelfs als het geen volledig open wereld is, schudt Pokemon Legends de franchise op veel manieren door elkaar. De subgame speelt zich honderden jaren voor de belangrijkste Pokemon-games af en biedt wat lijkt op realtime gevechten. Onlangs hebben we onze eerste blik geworpen op Noble Pokemon, een nieuwe klasse monsters die in het spel is verschenen. We hebben ook gekeken naar het nieuwe vechtsysteem in Pokemon Legends: Arceus.

Voor fans van traditionele Pokemon-spellen, Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl zullen volgende maand op de Nintendo Switch verschijnen.

Logan Blunt is een freelance schrijver voor IGN. Je vindt hem op Twitter @LoganJplant.

READ  Moonlighter en vier andere spellen
Written By
More from Aubrey Mason

Gerucht: PS Plus-games gelekt oktober 2021 PS5 en PS4

Dit is nu een soort routine geworden, nietwaar? Het weekend voor Sony...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *