Cyberpunk 2077-spelers ontdekken nog een Cut-functie

Cyberpunk 2077 Spelers hebben schijnbaar nog een andere geschrapte functie ontdekt die het niet op tijd heeft gehaald voor de lancering van de game eerder deze maand op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Vanaf het moment van onthulling tot de lancering heeft CD Projekt Red een paar verschillende functies uit de game verwijderd. In 2018, toen CDPR onze eerste kijk op gameplay onthulde, toonde het V wall-running om de rand van de vijanden te krijgen. Zoals je misschien weet, is er geen wall-running in de laatste game. Het lijkt er ook op dat de game een volledig functionerend treinsysteem had dat op een gegeven moment ook werd gesloopt.

Boven de straten van Night City kunnen spelers zien wat op treinrails lijkt. Of dit alleen zou zijn gebruikt voor het aankleden van de omgeving of om berijdbaar te zijn, is onduidelijk, maar tijdens het verkennen van Night City ontdekte een speler meer dan alleen ongebruikte rails. Op Reddit onthulde de speler kunstactiva, zowel af als niet af, verborgen in Night City, wat suggereert dat er niet alleen een treinsysteem in het spel was, maar ook berijdbaar en compleet met stations.

Hieronder kunt u de bevindingen zelf bekijken, met dank aan een video van “Sybekul” die snel naar de top van de Cyberpunk 2077 Reddit-pagina.

het lijkt erop dat ze van plan waren om een ​​volledig functionerend treinsysteem te hebben, maar het niet op tijd konden afmaken! van r / cyberpunkgame

Op dit moment is het niet precies duidelijk hoeveel hiervan een gesloopte functie is versus een onvoltooide functie. Het is ook mogelijk dat het geen van beide is, maar de bovenstaande bevinding suggereert anders. Hopelijk is het slechts een onvoltooide functie die in de toekomst zal worden toegevoegd. Night City is al ongelooflijk meeslepend als het niet wordt belast door bugs of prestatieproblemen, en dit zou alleen maar bijdragen aan deze onderdompeling.

READ  Kun je Fortnite spelen op Xbox 360?

Cyberpunk 2077 is beschikbaar via de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Google Stadia. Voor meer berichtgeving over de open-wereld RPG – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

De donkere en pijnlijke wereld van Blue Fire wacht op Xbox-gamers!

Het is misschien donker en aangrijpend, maar de wereld van Blue Fire...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *