Square Enix plaagt aankondigingen voor Final Fantasy XVI, XIV en meer in 2021

Nieuws

De ontwikkelaars van Square Enix hebben hun plannen voor 2021 geplaagd in een groot groepsinterview op Famitsu, inclusief de Final Fantasy-serie en meer.

Verschillende ontwikkelaars van Square Enix hebben hun plannen voor 2021 geplaagd in een groot groepsinterview op Famitsu.

Final Fantasy XIV en XVI producent Naoki Yoshida legde uit dat hij verwacht dat 2021 het drukste jaar van zijn carrière zal worden, waarbij hij verschillende aankondigingen voor beide games plaagt.

We kennen die Square Enix al zal in februari een groot evenement organiseren, wanneer de nieuwe Final Fantasy XIV-uitbreiding waarschijnlijk zal worden onthuld.

Final Fantasy VII Remake producent Yoshinori Kitase legde uit dat de tweede game in ontwikkeling is, maar dat we langer moeten wachten op meer details. Hij gaf geen specifieke hints over wanneer we kunnen verwachten dat die details worden onthuld, maar hij zei wel dat hij betrokken zal zijn bij de serie in 2021 en daarna.

Yosuke Saito, producer van de NieR-serie, zei dat de franchise nog wat langer zal doorgaan Opnieuw[in]anjer en Replicant versie 1.22474487139…. Ook hij genaamd Babylons val maar hintte niet naar data voor verdere onthullingen.

Moedig verzuim II producer Tomoya Asano zei dat hij hoopt dat de game succesvol zal zijn en daarna door kan gaan naar de volgende game.

Producer Masashi Takahashi (die ook aan Octopath Traveler werkte) voegde ook toe dat er parallel vooruitgang is geboekt met andere games.

READ  Covid-19 heeft aan het licht gebracht dat India niet in staat is om zelfs de meest elementaire verplichtingen aan zijn mensen na te komen

De producer van de Dragon Quest-serie, Noriyoshi Fujimoto, zei dat hij iets zou willen aankondigen voor de 35e verjaardag van de franchise in 2021.

De regisseur van de SaGa-serie, Akitoshi Kawazu, zei dat zijn volgende game nog steeds een geheim is.

More from Madison Garrett

Apple Store heeft dit jaar al 150.000 apps afgewezen

Het aanbod aan apps is groot, maar om je app in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *