Cyberpunk 2077 Stream toont saaie DLC, niet veel

Keanu Reeves, die eruitziet als Johnny Silverhand, zit hopeloos op een stapel afval.

schermafbeelding: Rode Project-cd

Eerder vandaag, een stelletje Cyberpunk 2077 film De ontwikkelaars sprongen op het officiële Twitch-kanaal van CD Projekt Red om Geef een overzicht uit het spel Volgende 1.3-patch en nieuwe in-game content die de studio gratis beschikbaar wil stellen aan iedereen die het downloadt. Echter, zoals de meeste dingen die te maken hebben met het populaire gebroken spel, lijkt de teleurstellende show kijkers te laten verlangen naar meer..

Cyberpunk 2077 film Afgelopen december gelanceerd om Een daverende golf van kritiek. Velen waren van mening dat het uiteindelijke product, ongetwijfeld vastgelopen doordat het op oudere consoles moest werken, op technisch niveau fundamenteel gebrekkig was en niet in de buurt kwam van de verheven ervaring die de ontwikkelaars beloofden in de jarenlange hype-cyclus van het spel. .

Dit dwong CD Projekt Red om restituties aan te bieden voor de kapotte game, die uiteindelijk helemaal uit de PlayStation Store werd gehaald. Het voelde alsof alle goodwill van de Poolse ontwikkelaar de goochelaar Ze verdween in een oogwenk.

Lees verder: Cyberpunk 2077 film, na een maand

Sindsdien heeft CD Projekt Red verschillende kleine patches uitgebracht om ze aan te pakken Cyberpunk 2077 filmFundamentele prestatieproblemen, maar het blijft een zwarte vlek op de reputatie van de studio.

“Dit is de eerste stroom in zijn soort die we hebben”, zegt hoofdmissieontwerper Patrick Mills. “Sinds de lancering, zoals jullie allemaal zeker weten, zijn de dingen niet helemaal gegaan zoals gepland, dus dit is iets dat we proberen. We weten dat er niet veel van ons is gecommuniceerd over wat er gaande is in het project, waar we zijn met dingen, en waarom dingen zo lang duren.” Dit is onze poging om deze situatie op te lossen.”

“We hebben onze les geleerd over het praten over dingen voordat ze voorbij waren”, voegde hij er kort daarna aan toe, waarmee hij al vroeg de toon zette voor de uitzending van vandaag.

Na een aantal van de komende veranderingen in de kwaliteit van leven te hebben beschreven Cyberpunk 2077 film De patch, zoals een minikaart die zich daadwerkelijk uitbreidt wanneer voertuigen worden betreden, hebben de ontwikkelaars een voorbeeld gegeven van enkele van de “kleine” downloadbare inhoudsaanbiedingen die de patch zal bevatten. Ze lieten veel te wensen over, namelijk twee nieuwe jassen, een nieuwe auto en alternatieve looks voor Johnny Silverhand, digitale rockster die vrijheidsstrijder werd, gespeeld door Keanu Reeves.

Onzorgvuldige streaming-kijkers spotten vaak met de procedures, eisten meer ontwikkelaars en gebruikten emotes zoals “BewonerSlaper“Om hun gebrek aan enthousiasme naar huis te brengen. Twee grote pijnpunten lijken het algemene gebrek aan toekomstgerichte informatie te zijn, met name met betrekking tot de beloofde volgende generatie verkooppunten en de eerste grote uitbreiding.

Op een gegeven moment vergeleek de spraakmakende ontwerper Miles Tost het sleutelen aan een al uitgebracht spel met ‘openhartoperatie’, wat leidde tot boze reacties van kijkers.

Cyberpunk 2077 film Het is een spel dat mensen graag haten. Ik weet niet of CD Projekt Red tegenwoordig iets kan zeggen dat geen grotere reactie zou uitlokken van degenen die zich bedrogen voelen door de sombere staat waarin het vorig jaar werd uitgebracht.

Het is overal een slechte situatie. Niemand wil dat ontwikkelaars worden lastiggevallen vanwege de beslissing van de CD Projekt Red-leiding om een ​​duidelijk onvolledige game uit te brengen, maar ze hebben vaak de taak om de overbetaalde executives te verdedigen die de dupe moeten worden van de woede van de spelersbasis.

Verhoogde connectiviteit is leuk, CD Projekt Red, maar u kunt uw ontwikkelaars sparen door gesegmenteerde DLC-advertenties op te slaan voor een eenvoudige blogpost de volgende keer.

READ  Nieuwe League of Legends-kampioen Gwen's Ability Kit is onthuld
Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *