Google onthult de beste Android-apps en -games van 2020: bekijk ze hier

Het jaar loopt ten einde en dat betekent dat het tijd is voor overzichtslijsten. Ook Google draagt ​​zijn steentje bij en presenteert zijn lijst met de beste Android-apps en -games van 2020. Dit zijn de winnaars.

Lees verder na de advertentie.

Google deelt de beste Android-apps van 2020

De redactie van de Google Play Store heeft onderscheid gemaakt tussen de beste apps en games en je vindt de lijsten in de Play Store-app op je smartphone of tablet, of tik op deze link om de volledige overzichten te bekijken. Dit zijn de winnaars uit beide categorieën.

Beste Android-apps van 2020:

  1. Medito
  2. DeelTheMeal
  3. Microsoft Office
  4. Grid Dagboek
  5. Klop

Google heeft in totaal 33 Android-apps in de eindejaarslijst gezet. De winnaar is Medito, een meditatie-app die gebruikers helpt te ontspannen. Het zilver gaat naar ShareTheMeal, een liefdadigheidsapp gemaakt door de Verenigde Naties waarmee gebruikers voedsel kunnen schenken aan een goed doel.

De laatste podiumplaats gaat naar de Microsoft Office-bundel, die onder meer de tekstverwerker Word en de presentatie-app PowerPoint bevat. Plaats vier wordt ingenomen door de dagboek-app Grid Diary en de top vijf wordt aangevuld met Whisk, dat tegelijkertijd een koekjesboek, maaltijdplanner en boodschappenlijstje is.

READ  Mets 'Robert Gsellman's terugkeer naar rotatie was een rotsachtige
Written By
More from Aubrey Mason

Frontiers Of Pandora is alleen voor PS5 en Xbox Series X

foto: Ubisoft Avatar: Grenzen van Pandora Profiteer van de nieuwe PS5- en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *