Cyberpunk 2077: Ultimate Edition wordt de eerste Xbox-serie

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition wordt de eerste Xbox-serie

CD Projekt Red heeft bevestigd dat de zojuist aangekondigde Cyberpunk 2077: Ultimate Edition de eerste Xbox-serie wordt

In een gesprek met IGN legde een woordvoerder uit hoe de Ultimate Edition – die de Cyberpunk 2077-basis combineert met de Phantom Liberty-uitbreiding – op elk systeem zal worden uitgebracht.

Een woordvoerder van CD Projekt Red bevestigde dat “de Xbox Series

“De PlayStation 5-doos bevat een Cyberpunk 2077-gameschijf en een uitbreidingscode die kan worden ingewisseld in de PlayStation Store”, voegde ze eraan toe. “De pc-versie wordt geleverd met een GOG-code voor zowel het basisspel als de uitbreiding. Het verschil in de manier waarop Phantom Liberty is opgenomen in de Ultimate Edition is te wijten aan de technische vereisten van elk platform.”

Terwijl het rollenspel Baldur’s Gate 3 de eerste game met drie schijven op de Xbox Series zou worden, zou ook de exclusieve PS5 Final Fantasy 7 Rebirth op twee schijven worden uitgebracht wanneer deze in februari uitkomt.

John Lenman van technologieanalysesite Digital Foundry heeft gepost op x/twitter Om te zeggen waarom hij denkt dat de PS5-versie van Cyberpunk 2077: Ultimate Edition niet met de Phantom Liberty op schijf komt. Als je ze daar zou plaatsen, in plaats van alleen maar een downloadcode toe te voegen, zou CD Projekt Red hun game opnieuw bij Sony moeten indienen, wat meer tijd en geld zou vergen. Hetzelfde gebeurde met Final Fantasy 7 Remake: Integrade, Mortal Kombat 11 Ultimate en meer.

De fysieke console-release markeert ook de eerste keer dat Cyberpunk 2077 wordt gebundeld onder de vlag van de huidige generatie, waarbij voorheen alleen de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game fysiek beschikbaar was. Voor deze consoles zal de Ultimate Edition echter niet verschijnen, aangezien de Phantom Liberty ook niet is uitgebracht.

READ  Gebouwen hebben ook gevoelens! Het krijgt eindelijk een release voor Xbox, PlayStation en Switch in maart

Alle eerdere updates van de game voor CD Projekt Red zijn uiteraard ook inbegrepen, waardoor de Ultimate Edition een one-stop-shop is voor de volledige Cyberpunk 2077-ervaring. Hoewel het bij de lancering werd bekritiseerd vanwege de slechte prestaties op consoles, heeft de ontwikkelaar Cyberpunk 2077 sindsdien elders geport en zijn er sinds oktober 2023 25 miljoen exemplaren van de game verkocht.

Phantom Liberty arriveerde op 26 september en de 2.0-update legde een paar dagen geleden de basis. Cyberpunk 2077 is volledig vernieuwd met functies zoals een nieuw perk-systeem, verbeterde AI, een einde aan de fantheorie van Elon Musk, een knipoog naar wijlen racelegende Ken Block en vreemde toevoegingen aan het grootste mysterie van de game.

In onze 9/10 recensie van de uitbreiding zei IGN: “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty voltooit een enorme verandering in de futuristische RPG van CD Projekt Red die begon met de anime-spin-off Cyberpunk: Edgerunners en de nieuwste 2.0-update.”

Ryan Dinsdale is een freelance verslaggever bij IGN. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *