Cyberpunk 2077: volg de tweede livestream van Stadia vandaag om 20:00 uur

Onze zustersite PlayStadia.nl speelt de langverwachte actiespel Cyberpunk 2077 in een nieuwe serie op YouTube. Vandaag kun je vanaf 20.00 uur de tweede aflevering zien.

Cyperpunk 2077

Cyberpunk 2077 werd maar liefst acht jaar geleden aangekondigd, maar is nu eindelijk beschikbaar op Stadia. Achter dit spel staan ​​de ontwikkelaars van het populaire RPG-spel The Witcher 3. Dit keer belanden we niet in een mystieke, middeleeuwse setting, maar de toekomst waarin megabedrijven de baas zijn en de consumptiemaatschappij uit de hand loopt.

Deze week, op de dag van de release, zette PlayStadia zijn eerste stappen in de fictieve neonverlichte stad Night City, en je kon de eerste aflevering van de game al op Stadia bekijken. Iedereen die Cyberpunk 2077 op Stadia vóór 18 december pre-ordert, krijgt het Premiere Edition-pakket, inclusief Chromecast Ultra en de Stadia-controller, gratis. Meer over deze interessante deal je leest hier.

Volg de tweede livestream

Vandaag gaat de actie verder en we schieten en hacken ons een weg door dit spel. Volg onderstaande livestream op YouTube vanaf 20:00 uur. Als je de eerste aflevering hebt gemist, kun je deze hier bekijken.

Abonneer u er onmiddellijk op PlayStadia YouTube-kanaal en zet de herinneringen aan zodat je op tijd op de hoogte wordt gesteld zodra de livestream start. Ga voor het laatste nieuws over Cyberpunk 2077 en andere Stadia-games naar PlayStadia.nl. U kunt Stadia bespreken in onze gezellige PlayStadia-groep op Facebook.

READ  China trekt troepen terug in de Galwan-vallei door ten minste een kilometer: bronnen
Written By
More from Aubrey Mason

Ashok Gehlot-kabinet komt tegemoet aan de vragen van gouverneur Kalraj Mishra over congresbijeenkomsten

Rajasthan: Chief Minister Ashok Gehlot zei maandag dat hij met PM Modi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *