Pacifist bereikt de levelcap van World Of Warcraft: Shadowlands door te tuinieren

World of WarcraftHet beste verhaal gaat niet over oude goden, banshee-koninginnen of norse orkhelden. Het betreft eerder de koppige vastberadenheid van een panda om de “oorlog” van “Warcraft” te laten vallen. WoW-speler DoubleAgent heeft nu niet één keer een zwaard opgepakt, de startzone verlaten of zelfs trouw gezworen aan de Alliantie of Horde. Shadowlands level cap doet niets anders dan bloemen plukken voor achttien dagen achter elkaar.

We hebben DoubleAgent voor het eerst op heterdaad betrapt helemaal terug in 2014, nadat hij de Mists Of Pandaria-cap van 90 had geraakt. Nu, PC-gamer melden dat hij Shadowlands ‘herziene limiet van 60 heeft bereikt, iets meer dan twee weken na de release.

De Pandaren, die terugkwamen in 2012, zijn een unieke race in WoW in zoverre dat ze voor de eerste 10 levels niet aan een van de facties van de game zijn gekoppeld. Nu stoppen monsters met het geven van XP zodra je een flink aantal niveaus boven de hunne bent, maar de startzone van Wandering Isle bevat ook mining- en verzamelknooppunten – knooppunten die, hoewel ze zielige hoeveelheden XP leveren, nog steeds kunnen worden gebruikt om je een weg omhoog te banen nivellering spoor.

Dus voor elke uitbreiding sinds Pandaria is DoubleAgent uit de winterslaap gekomen om de vernieuwde nivellering te bereiken. Zijn eerste trektocht van 1 naar 90 nam maar liefst 173 dagen speeltijd in beslag. De klim van de laatste uitbreiding van 110 naar 120 duurde 77 dagen. Maar dankzij Shadowlands ‘level squish door de limiet terug te brengen naar 60 (en andere veranderingen in de nivellering), kostte het deze keer slechts 18 dagen om de top te bereiken.

READ  Playstation- en Xbox-controllers gebruiken met een Raspberry Pi

Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe vervelend dit proces is, hoor. DoubleAgent maakt in feite lussen van de verzamelingsknooppunten van het eiland, keer op keer, en ontvangt elke keer een echt minuscule hoeveelheid XP. Maar dan, zoals hij al in dat eerste bericht opmerkte, klinkt het als een relaxte manier om de uren door te brengen naar een podcast of tv-programma.

Het is niet minder vervelend dan naar het centrum van de melkweg vliegen Elite: gevaarlijk, Denk ik – en de echt neutrale speler van het hoogste niveau worden in heel Warcraft is een even goede beloning als alle andere.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Populaire pc-games worden gratis weggegeven

Thunderful Publishing is weggeven SteamWorld games op Steam gratis voor de feestdagen....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *