D3-uitgever en Shade kondigt SAMURAI MAIDEN Sword Fighting Game aan voor PS5, PS4, Switch en pc

D3-uitgever en ontwikkelaar Shade heeft de actiegame voor zwaardvechten aangekondigd Samurai Maiden Voor PlayStation 5, PlayStation 4, Switch en pc (stoom-). Het wordt deze winter over de hele wereld gelanceerd.

Samurai Maiden Het volgt student Tsumugi Tamaori, die in haar slaap wordt opgeroepen naar de Sengoku-periode, waar ze moet samenwerken met nieuwe vrienden en haar zwaardvaardigheden moet gebruiken om het kwaad van de doden te verslaan dat in de Honoji-tempel is ontdekt.

Hier is een overzicht van het spel, via D3 Publisher:

Samurai Maiden Het volgt het verhaal van een middelbare scholier die in slaap valt na een saaie dag geschiedenislessen, en wakker wordt naast de historische figuur, Nobunaga Oda, bekend als de eerste grote vereniger van Japan. De twee bevinden zich in de brandende Honoji-tempel waar de onderwereld is geopend. Tsumugi is opgeleid in de kunst van het zwaardvechten als hobby en wordt plotseling op de proef gesteld in een echte strijd waar ze het kwaadaardige zwaard krijgt van een wanhopige Nobunaga Oda, die de onderwereld binnenstapt om een ​​einde te maken aan deze ramp . Tot Tsumugi, een arme toegelaten student geschiedenis, Oda identificeert als de heldin van de Sengoku-periode en beseft dat ze deze vreemde gebeurtenis moet waarmaken.

in Samurai MaidenSpelers kunnen zich verheugen op het verslaan van hordes overlevende vijanden met het krachtige Tsumugi Duel. Met zijn elegante reeks aanvallen en krachtige counters is Tsumugi goed uitgerust om groepen zombies en krachtige bazen te doden – maar als moderne student kan ze zich niet uit de onderwereld vechten!

Tsumugi is dat echter niet Samurai MaidenThe Lone Fighter: Ze ontmoet drie vriendelijke ninja’s in de Honoji-tempel, bekend als The Gokage, die besluiten om samen met haar de onderwereld te verslaan. Gokage bestaat uit Iyo, een hardwerkende ninja met een verscheidenheid aan gereedschappen, Hagane, een oudere ninja met een mechanisch lichaam, en Komimi, een genie met een unieke jutsu. Tijdens hun reizen zal het team zij aan zij kibbelen, lachen en vechten, en daarbij nieuwe banden vormen.

Tijdens hun reis kunnen spelers het “Gokage-systeem” gebruiken, dat een snelle mix van Tsumugi’s zwaardstijl en de krachtige ninjutsu van The Gokage mogelijk maakt. Van snijdende en doordringende samoerai-aanvallen tot bedrade ninja-arm, yin yang jutsu bevriezen en verschillende kunai-aanvallen, spelers kunnen deze twee soorten aanvallen gebruiken om door een schat aan levende vijanden te vechten.

Bovendien heeft de groep speciale ontgrendelbare vaardigheden: wanneer de geesten van Tsumugi en The Gokage opstaan, kunnen ze deze vaardigheden ontgrendelen door de lippen te vergrendelen. Ze moeten echter vertrouwen in elkaar opbouwen voordat ze deze speciale verenigende vaardigheden in de strijd kunnen inzetten.

Sla het kwaad van de Sengoku-periode over terwijl je relaties smeedt met Sengoku-meisjes terwijl de tempel in brand staat. Samurai snijdt terwijl hij dobbelstenen snijdt om de onderwereld van de Honoji-tempel te vernietigen – zullen ze de geschiedenis kunnen herschrijven?

Hier zijn enkele aanvullende details van de Aziatische uitgeverij Clouded Leopard Entertainment:

In de omgeving van

De beste bloemen zijn kersenbloesems en de beste samoerai is JK! Versla de monsters uit de periode van de strijdende staten met de elegante zwaardbeweging!

Verstikking door zwarte rook uit de tempel die werd verteerd door de vlammen. De boze kreten van de soldaten weergalmden in het Heilige Land. En de bebaarde man voor je is niemand minder dan Oda Nobunaga?!

Samurai Ji-Ki, de meesterzwaardvechter, werd tijdens de periode van de strijdende staten naar de Honoji-tempel geroepen! Zij en haar ninjameisjes moeten de onderwereld van de tempel betreden, die is overspoeld door de bewoners van de hel!

Het Shadow Guard-systeem combineert de zwaardvaardigheden van Samurai JK met nunjutsu voor ninjaprostituees om hun vijanden neer te halen. Opwindende gevechten ontvouwen zich terwijl je je team traint in de kunst van het kussen, of Kuchizuke no Jutsu, en nog veel meer!

Versla de demonen van het tijdperk van de Strijdende Staten en hecht een band met mooie maagden in een geheel nieuw zwaardvechtactiespel voor meisjes!

een introductie

Nobunaga Oda, Het Honoji-incident van 1582… 1582…?

Tsumugi Tamori studeert na school alleen in haar klas terwijl ze vastzit. Geschiedenis is niet haar sterkste kant. Ze heeft er vooral een hekel aan om datums te onthouden.

‘Ik ben blij dat ik niet in de tijd van de Strijdende Staten ben geboren,’ mompelde ze. elke pagina erin
Het leerboek met betrekking tot die tijd in de geschiedenis staat vol met verhalen over veldslagen.

Dit is Tsumugi’s laatste zichtbare herinnering, voordat ze flauwviel…

Als je wakker wordt, ben je niet langer in een klaslokaal, maar in een tempel in brand: Honoji.

“Als je niet wilt sterven, moet je vechten”, zei een bebaarde man die zichzelf Nobunaga Oda noemde. Tsumugi kan niet zeggen of dit de echte Nobunaga Oda is, ook al zijn het de enige foto’s in de geschiedenisboeken
Het zijn houtsneden.

Een menigte skeletten stroomde de tempel binnen. Tsumugi kreeg een Japans langzwaard. Het was niet nep zoals die in de schermtraining. Dit was een echt zwaard.

“Het lijkt erop dat ik geen andere keus heb! Als ik moet vechten, zal ik met al mijn macht vechten!”

2 juni 1582, het Honoji-incident. In de laatste dagen van Oda Nobunaga, de held van de periode van de Strijdende Staten, bevindt een meisje genaamd JK zich in de strijd. Dit zou wat opwinding aan de geschiedenisboeken kunnen toevoegen…

Over de Aziatische vertaalde versie

De Aziatische gelokaliseerde versie voor alle platforms bevat ondertitels in 5 talen (traditioneel Chinees, vereenvoudigd Chinees, Koreaans, Engels en Japans) om spelers over de hele wereld aan te trekken.

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij. Bezoek hier de officiële website: EinglishEn de Japans.

Aankondiging van de trailer

Einglish

Japans

READ  Na honderden uren patchen, maakte een slechte GTA-kloon Dolphin nog beter
Written By
More from Max Mcgee
Nieuwe Halo Infinite Update heeft goed nieuws voor Xbox Series X-spelers
2020 was een achtbaanjaar voor Xbox-fans die uitkijken naar de release van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *