Tony Hawk’s Pro Skater 1 en remaster 2 komen op de PS5, Xbox Series X en Switch

Zeer goede editor van Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Komt naar Next Gen-consoles en Nintendo Switch dit jaar​ De game wordt op 26 maart gelanceerd op PS5 en Xbox Series X / S, maar er is geen vaste datum voor de release van de Switch na ‘2021’. De game werd vorig jaar voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Op consoles van de volgende generatie kun je de game spelen met 120 fps in 1080p of 60 fps met een resolutie van 4K. Volgens een blog​ (De PS5 en Xbox Series X kunnen worden afgespeeld in native 4K-resolutie, terwijl de Xbox Series S-versie kan spelen op 1440p en kan upgraden naar 4K.) De volgende generatie-versie biedt ook ruimtelijke audio.

Als je het al hebt Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Op de PS4 of Xbox One heb je niet per se recht op een gratis upgrade naar de volgende generatie-versie. Activision legde de verschillende upgrade-scenario’s uit Op zijn websiteMaar hier is de kern:

  • Als u Digital Deluxe-versies van games van een oudere generatie bezit, kunt u de Next Gen-upgrade gratis downloaden. (Hoewel als je in Japan woont, het upgraden van je PS4 naar PS5 volgens Activision 100 yen kost.)
  • Als de game echter oorspronkelijk digitaal is gekocht Niet doen Je hebt een Digital Deluxe Edition, je kunt $ 10 betalen om te upgraden naar de “Cross-Gen Deluxe-bundel”, die inhoud van de Digital Deluxe Edition bevat.
  • Als je de fysieke PS4-versie van de game hebt, kun je upgraden naar de PS5-versie, maar je moet de schijf in je console hebben om de volgende generatie-versie te spelen.
  • Als je een fysieke Xbox One-versie hebt, heb je geluk: geen upgrade-aanbieding voor de Xbox Series X / S-editie.

READ  Xbox zou volgende maand in maart op Bethesda te zien zijn
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox bevestigt teleurstellend Halo 5-nieuws

Halo: The Master Chief Collection is een uitstekende optie gebleken voor zowel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *