Daniel Dae Kim en Randall Park spelen in Heist Movie for Amazon

Daniel Dae Kim en Randall Park spelen in Heist Movie for Amazon

Daniel Dae Kim en Randall Park werken samen aan hun eigen actiefilm. Na samen te hebben gespeeld in 2019 Wees altijd mijn misschien, de twee acteurs slaan de handen weer ineen om een ​​Aziatisch-Amerikaanse overvalfilm te maken voor Amazon Studios, Deadline rapporten.

Het titelloze project is afkomstig van Young Il Kim, die eerder heeft gewerkt Miljarden en schreef ook 2016’s Rodham Biopic van Hillary Clinton. Hoewel meerdere studio’s en streamers geïnteresseerd waren in de film, bood Amazon ze allemaal overbodig om het project veilig te stellen.

Een formeel plot is nog niet onthuld, maar we weten wel een beetje wat we van de verhaallijn kunnen verwachten. De film volgt een groep middelbare schoolvrienden die zich jaren later herenigen voor een epische overval. Kim, Park en John Cheng, hoofd ontwikkeling bij Kim’s 3AD-productiebedrijf, kwamen met het idee, en het trio zal ook het komende project produceren.

‘Ik denk dat het knikt Ocean’s Eleven, The Full Monty net zoals Beter geluk morgen“, Vertelde Kim aan Deadline en voegde eraan toe:” Het is een verhaal dat gemeenschap, vriendschap en eenheid benadrukt in een zeer vertrouwd genre waarvan ik denk dat mensen het leuk zullen vinden. “

Park en Kim zullen de film leiden, met een hoofdcast die voornamelijk uit Aziatisch-Amerikaanse acteurs bestaat. Kim vertelde de outlet dat het zien van een biedoorlog voor zijn film een ​​veelbelovend teken was dat Hollywood op zoek is naar meer diverse projecten na het succes van films als Gekke rijke Aziaten, aan alle jongens van wie ik heb gehouden en Parasiet. “Er is zin om dit soort films te zien met een Aziatisch-Amerikaanse cast en dat is echt een veelbelovend teken des tijds”, zei hij.

READ  Sony verbiedt Cyberpunk uit PlayStation Store na terugslag van bugs

In de loop van zijn carrière speelde Kim in tv-series als Verloren, de goede dokter en Hawaii Five-0, evenals films zoals Spider-Man 2, Insurgent en Hellboy. Hij speelt samen met Anna Kendrick en Toni Collette in zijn meest recente project, Verstekeling.

Park staat bekend om zijn rol in de ABC-sitcom Vers van de pers, waarin hij samen met Constance Wu vijf jaar speelde. Hij is ook verschenen in shows zoals Veep, dronken geschiedenis en BoJack Horseman, en zal schitteren als Jimmy Woo in Marvel’s WandaVision TV series.

Written By
More from Max Mcgee

Subway Surfers Hack Mod APK, gratis download computerspel, speel online

Subway Surfers-hack: meer dan 71 procent van alle smartphonegebruikers geeft de voorkeur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *