De postdienst trekt zich terug op veranderingen, aangezien ten minste 20 staten aanklagen

U.S. Postmaster General Louis Dejoy

DeJoy zei dat sommige van de uitgestelde beslissingen betekenen dat de openingstijden van postkantoren niet veranderen, dat postverwerkingsapparatuur en blauwe verzamelboxen op hun plaats blijven en dat er geen postverwerkingsfaciliteiten worden gesloten.

Minstens 20 democratische procureurs-generaal in het hele land lanceren een veelzijdige juridische inspanning om de recente veranderingen terug te dringen die de postbezorging in het hele land verstoorden en beschuldigingen teweegbrachten dat Trump en zijn aangestelden proberen het stemgedrag per post te ondermijnen.

De algemene democratische advocaten zijn van plan te beweren dat DeJoy de postprocedures illegaal wijzigt voorafgaand aan de verkiezingen van 2020, terwijl het postkantoor zich schrap zet voor een ongewoon hoog aantal post-in-stembiljetten, terwijl kiezers proberen te voorkomen dat ze hun stem uitbrengen in stembureaus waar ze mogelijk de coronavirus.

DeJoy “handelde buiten zijn bevoegdheid om veranderingen in het postsysteem door te voeren en volgde niet de juiste procedures volgens de federale wet”, aldus een verklaring van procureur-generaal Bob Ferguson in de staat Washington.

De USPS en DeJoy hebben volgehouden dat de veranderingen bedoeld zijn om de erbarmelijke financiële situatie van het bureau te verbeteren. DeJoy verwerpt ook beschuldigingen dat hij deze wijzigingen heeft aangebracht in opdracht van Trump.

Dinsdag worden tenminste twee rechtszaken aangespannen. Een onder leiding van de staat Washington krijgt gezelschap van Colorado, Connecticut, Illinois, Maryland, Michigan, Minnesota, Nevada, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia en Wisconsin.

Een andere groep van democratische procureurs-generaal van de staat spant een soortgelijke rechtszaak aan bij een federale rechtbank in Pennsylvania. Deze staten omvatten Californië, Pennsylvania, Massachusetts, Delaware, Maine en North Carolina.

READ  Street Fighter 5 Ver. 2020205 patch-aantekeningen uitgebracht met nerfs voor Luke

De postdienst wordt ook geconfronteerd met intensieve controle door congresdemocraten, die eerder deze week aankondigden dat ze hun onderzoek naar wat zij noemen “recente, ingrijpende en gevaarlijke operationele veranderingen bij de postdienst die de post vertragen en de integriteit in gevaar brengen”. van de verkiezing. “

DeJoy zal vrijdag getuigen voor een Senaatscommissie en volgende week voor de House Oversight Committee.

Trump en andere Republikeinen protesteren tegen het stemmen via post en beweren ongegrond dat dit tot kiezersfraude zal leiden, waarbij de president vorige week zei dat hij zich verzet tegen de broodnodige financiering voor de United States Postal Service omdat hij niet wil zien het werd gebruikt voor stemmingen in november in november.

Er is geen wijdverbreide kiezersfraude bij Amerikaanse verkiezingen, en onafhankelijke experts zeggen dat geen van beide partijen er automatisch baat bij heeft wanneer staten de toegang tot stemmen via mail uitbreiden.

Dit verhaal is bijgewerkt.

Devan Cole van CNN heeft bijgedragen aan dit rapport.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *