Dankzij Yakuza en Persona is Sega de Beste Metacritische uitgever van 2020

Sega had vorig jaar een heel goed jaar, en nu heeft het een Metacritic-keurmerk om het te bewijzen. Mede dankzij Persona en Yakuza is het bedrijf de uitgever van 2020 Metacritic.

Metacritic publiceerde onlangs een Publisher ranking voor het afgelopen jaar, Met alle grote game-uitgevers in volgorde van de best beoordeelde games. Met 17 plaatsen die hoger zijn dan vorig jaar, staat Sega nu # 1 met een gemiddelde score van 81,6, en het heeft veel van dat succes te danken aan Atlus. Het is niet verwonderlijk dat Persona 5 Royal de beste door Sega beoordeelde game op de website is – niet wat we wisten, we wachten nog steeds op een pc-poort – Yakuza 0 komt op de tweede plaats. Onder hen verschijnen de RPG-serie en de crime game-serie verschillende keren in Sega’s Top 25 Games, met Persona 4 Golden op nummer vijf.

Football Manager 2021, Two Point Hospital en Total War dragen hun steentje bij. Er zijn drie DLC’s inbegrepen voor Total War: Three Kingdoms, zoals het geval is bij Total War: Troy. Opgemerkt moet worden dat Metacritic-resultaten zijn opgenomen in alle Noord-Amerikaanse releases die tijdens het kalenderjaar worden uitgebracht. Bayonetta en Vanquish, een dubbelpakket met actie- en avonturengames, vallen buiten de top tien, net als de nieuwste release van Sonic The Hedgehog 2. Het hebben van zo’n oude catalogus met oude games is zeker een kracht in het hitparade-genre.

Op nummer twee is Annapurna de enige uitgever die een geheel groene Metacritic-score heeft, met al zijn games vorig jaar goed beoordeeld. Met mensen als Kentucky Route Zero, If Found … en Switch port in Florence heeft Annapurna zich de afgelopen twee jaar gevestigd als een van de toonaangevende uitgevers van indiegames.

READ  U kunt nu uw eigen meiboom bouwen in Valheim

Hier is een trailer voor Yakuza: Like A Dragon, de nieuwste in de serie:

Een pc-versie van Persona 5 Strikers werd uitgebracht, en een andere in de allesomvattende serie die eraan komt, Shin Megami Tensei 3: Nocturne.

Written By
More from Max Mcgee

Top nieuwe game-releases op Switch, PS4, Xbox One en pc deze week – 6-12 september 2020

Nieuwe releases belichten enkele van de beste nieuwe videogames die elke week...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *