Het kruisen van de dieren was een zooitje om Sanrio Amibo-kaarten op te hangen

Gretige Animal Crossing-spelers die hopen exclusieve Sanrio Amiibo-kaarten van Target te claimen, staan ​​met lege handen. Alles leek naar behoren te werken toen de verkoop begon zoals gepland, maar fouten en waarschuwingen dat de voorraad niet op voorraad is, hebben een sleutel in de hele promotie gegooid.

De Sanrio Animal Crossing-kaarten Alleen vermeld als ophalen in de winkel, wat betekent dat u online moet bestellen en vervolgens naar de Target-winkel moet gaan om het op te halen. De verkoop begon om 6 uur ’s ochtends PDT en de bugs begonnen bijna zodra de verkoop werd geopend. Sommige winkels lieten een beperkte voorraad zien, maar zelfs na een half uur hadden winkels die betalingsfouten introduceerden nog steeds kaarten als beschikbaar. Naarmate de dag verstreek, bleken er veel op de lijst te staan ​​als verkocht.

Fans op sociale media en Subreddit voor het kruisen van dieren Ze waren niet blij. Velen hebben hun ervaringen met directe verkoop verteld, terwijl er tenminste één voorstelde om uw lokale doelwit te bellen om het kaartpakket opzij te zetten Ga gewoon naar de winkel– Sla het ophalen in de winkel helemaal over. Het product zelf heeft een gemiddelde beoordeling van 1,6 sterren op het moment van publicatie.

De Sanrio Cards zijn sinds 2017 uitgebracht in Japan en Europa, als equivalent van Animal Crossing: New Leaf. Dit is de eerste keer dat het kaartspel beschikbaar is in de Verenigde Staten en is geopend Dorpelingen en thema-items voor beroemde Sanrio-personages In de Animal Crossing: New Horizons.

READ  Luke dreigt Street Fighter 5 over te nemen

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als u iets speciaals op onze site koopt.

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *