Dark and Darker geeft server terug na ’tijdverspilling van spelers’

Dark and Darker geeft server terug na ’tijdverspilling van spelers’

Donkerder en donkerder Hotfix 16 is er en ontwikkelaar Ironmace heeft zich teruggetrokken uit de game nadat de laatste update dubbele items veroorzaakte, terwijl hij zich ook verontschuldigde voor “drastische evenwichtsveranderingen die de tijd en moeite van spelers verspilden”. De kerkercrawler-RPG, die nog moet terugkeren naar Steam, heeft de willekeurige modifiers op items teruggezet naar eerdere waarden, waardoor veel van de wijzigingen uit Hotfix 15 ongedaan zijn gemaakt, en spelers zullen allemaal vijf Bluestone Shards ontvangen als verontschuldiging voor het eventuele ongemak.

De Dark and Darker-patchopmerkingen voor Flash Update 16 zijn vrij klein in aantal, maar ze zijn niettemin ongelooflijk indrukwekkend. Ironmace zegt dat het “de game heeft uitgesteld tot ongeveer 9.00 uur UTC op donderdag 5 oktober”, een beslissing die is genomen vanwege een probleem met het dupliceren van items, veroorzaakt door databasesynchronisatiefouten. Bovendien maakte het team van de gelegenheid gebruik om de laatste reeks wijzigingen in de MMORPG terug te draaien.

“Met Hotfix 15 waren we zo gefocust op het ons niet druk maken over verouderde items dat we de fout hebben gemaakt drastische balansveranderingen door te voeren die de tijd en moeite van spelers verspilden”, zegt de ontwikkelaar op de officiële Discord, waar updates momenteel zijn gebaseerd terwijl Dark en Darker is er niet meer. Op Steam. “Om ons te verontschuldigen en onze spelersbasis terug te betalen voor hun harde werk, zullen we van deze gelegenheid gebruik maken om de balanswijzigingen terug te draaien naar een niveau dat enigszins is gewijzigd ten opzichte van hotfix 14.”

Het team is nog steeds bezig met de gevolgen van de eerste grote Early Access-patch, die een aantal dramatische veranderingen kende, waaronder het afvlakken van verschillende statistieken toen Ironmace een ‘schone basislijn’ probeerde te creëren van waaruit het verder in evenwicht kon komen op basis van wat het had geleerd van de Toegangsperiode. Nog vroeg. Sommige van de meer dramatische veranderingen zijn al eerder ongedaan gemaakt, omdat Dark and Darker hotfix 14 verkopers de mogelijkheid ontnam om zeer zeldzame uitrusting te verkopen.

READ  Animatiestrategie RPG Super Robot Wars 30 is mechanische golven op Steam

“Het spijt me dat dit zo’n achtbaanrit is geweest voor onze fans”, zegt Ironmace, en kondigt aan dat alle spelers die na Hotfix 16 inloggen als goede daad vijf Bluestone Shards krijgen, die kunnen worden gebruikt om aankopen te doen via de in-game winkel om items te verkrijgen, zoals skins en emoties.

Patchopmerkingen voor Donker en Donkerder – Hotfix Update 16 – Zaterdag 7 Oktober 2023

Hieronder vindt u de patchopmerkingen voor Dark en Darker hotfix 16, beleefdheid Van Ironmace via de officiële Discord (uitnodigingslink opent in een nieuw venster):

  • Er is een probleem opgelost waarbij een aardbeving meer schade veroorzaakte dan bedoeld.
  • De wedstrijd werd op 5 oktober teruggezet naar ongeveer 9.00 uur UTC.
  • Willekeurige itemmodifiers zijn opnieuw gebalanceerd en lijken op hotfix 14.
  • Het totale bedrag aan bonus-/echte magische schade dat kan worden opgelopen, is iets verhoogd.
  • Alle attributen zijn ingesteld op maximaal 1.
  • Er zijn twee extra blauwe portalen aan de ruïnes toegevoegd.
  • Het aantal items dat door kisten wordt gedropt, is enigszins verminderd.
    Alle spelers ontvangen 5 Bluestone Shards.

Welke Dark and Darker-klasse je ook verkiest, je wilt weten hoe je snel een level omhoog kunt gaan in Dark and Darker. Als je nog steeds een beetje verdwaald bent, is onze Dark and Darker-gids een geweldige plek om te beginnen met het leren van de regels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *