Victoria 3 wordt bevestigd met de aankondiging van PDXCon 2021

Victoria 3, Het langverwachte vervolg van fans, de titelmeme, is binnenkort in ontwikkeling. De kop van de Grand Strategy was de onthulling van het vlaggenschip van PDXCon dit weekend, de jaarlijkse bijeenkomst van alles wat met Paradox Interactive te maken heeft.

De Victoriaanse serie Paradox is een “gemeenschapssimulatie” die zich afspeelt in Groot-Brittannië tijdens de periode rond de industriële revolutie. De meest recente titel was 2010 Victoria 2 Naar de computer. In het decennium dat daarop volgde, waren Victoria-fans overweldigd door het nieuws of de geruchten over een Mim-vervolg dat enigszins op de beroemdheid leek. Half-Leven 3 mij mij.

Dit weekend stierf de meme. De Paradox Interactive Community Manager ging dit weekend naar de officiële forums op Start een memewedstrijd Voor de game is deze foto gepost door gamedirecteur Martin Anward (who Anward tweette zelf op vrijdag.)

foto: Martin Anward via Twitter

Victoria 3 Het is meteen een van de meest verwachte grote strategiespellen in de geschiedenis van Paradox, “zei het bedrijf in een verklaring, waarbij het indirect zijn meme-status erkende. In het spel nemen spelers een van de” tientallen landen “, niet alleen het Verenigd Koninkrijk, en leid het door een periode van maatschappelijke verandering en innovatie, technologie, economische onrust en geopolitieke rivaliteit.

Het persbericht vermeldde niet wanneer, paradoxaal genoeg Victoria 3 Het wordt gelanceerd, maar heeft gezegd dat het beschikbaar zal zijn voor Windows-pc’s via Steam, Xbox Game Pass voor pc en de Paradox Store.

Voor de memewedstrijd weet ik niet wie er gewonnen heeft, maar dit was mijn favoriet:

Een domme memefoto waarop te zien is dat Oprah Winfrey gratis Jacobins aan haar fans geeft

foto: Hemothep via Paradox Interactive Forums

READ  Baldur's Gate 3's eerste volledige patch rolde terug op savegame-bug
Written By
More from Max Mcgee

Hoe Nieuw-Zeeland 100 dagen verliep zonder overdracht van het coronavirus door de gemeenschap

Maandag had het land 1.219 bevestigde gevallen gemeld, waaronder slechts 21 actieve...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *