Dark Souls 3 draait nu op Xbox Series X met 60 frames per seconde

Dark Souls 3 is de nieuwste game FPS-boost Ondersteuning op Xbox Series X en Xbox Series S, en de game zal uiteindelijk met 60 fps draaien op de huidige generatie consoles van Microsoft.

digitale gieterij We hebben bevestigd dat de game daadwerkelijk op 60 fps draait, wat meestal soepel verloopt, behalve in één geval waarbij de framesnelheid zakt naar 53 fps. Het kan heel soepel werken, zelfs op Xbox Series S.

De ontwikkelaars zeggen dat DirectML de beste eigenschap van Xbox Series X is en de prestaties aanzienlijk kan verbeteren.

In uren gameplay draait het bijna perfect op zowel Xbox Series X als S. Bijna alle belangrijke locaties, inclusief de vuurspuwende draak op de hoge muren van Roslick, worden geleverd met 60 fps. En ja, dat geldt over het algemeen voor beide consoles. De Xbox Series S werkt op dezelfde manier als de Series X voor het grootste deel van het spel. De enige uitzondering die ik vond was een korte daling tot 53 fps tijdens vroege gevechten met gemuteerde wezens op het Roslick-deck. De zware alfa-impact zorgt ervoor dat de S-serie tijdelijk vastloopt, maar deze plek is helemaal geen probleem voor de X. De resultaten zijn over het algemeen uitstekend, maar de Series X heeft een heel klein randje dat past bij de randbehuizing.

Helaas lijkt de Dark Souls 3-ervaring op de Xbox Series X en Xbox Series S verre van ideaal, aangezien de game op een zeer lage 900p draait. Dit is erg teleurstellend aangezien de game op PlayStation 5 draait op 1080p.

Zowel Xbox Series S als X blijven spelen met een lagere resolutie van 900p. Op een volledig 4K-scherm snijdt de opgeschaalde 900p niet helemaal de mosterd. Basis anti-aliasing wordt gebruikt om items zoals gras te dekken die in beweging flitsen vanwege zware subpixeldetail en geen tijdelijke ruis. Net als bij eerdere FPS Boost-titels, komt dit omdat de game instellingen overneemt van de basis Xbox One, die de oorspronkelijke 900p native resolutie bevat.

donkere zielen 3 Nu wereldwijd beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

READ  Xbox Series X Update biedt nieuwe functies, verbeteringen

Dark Souls 3 draait nu op Xbox Series X met 60 frames per seconde

bron link Dark Souls 3 draait nu op Xbox Series X met 60 frames per seconde

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *