Dataminers lekken GTA-trilogieprestaties over Bigfoot en RDR

Prestatiepictogrammen uit de GTA-trilogie die eerder deze maand online lekte.

afbeelding: Rockstar Games / Kotaku

Een andere dag, andere informatie lekt uit Grand Theft Auto: The Trilogy – Ultimate Edition. Deze keer hebben datatools de bestanden in de Rockstar Games Launcher op pc ingegraven en een volledige lijst met prestaties opgehaald die spelers kunnen bereiken in de nieuwe versies wanneer ze later dit jaar worden uitgebracht. Sommige bevatten leuke verwijzingen naar memes en San AndreasBigfoot is al lang gewild. Anderen lijken verband te houden met sprinttactieken en favoriete prestaties van fans.

Kotaku Voor het eerst genoemd in het gerucht GTA-trilogie Transformers terug in augustus van dit jaar. Toen op 8 oktober, nadat buitenlandse ratinginformatie was uitgelekt over het bestaan ​​van de game, Rockstar Games heeft eindelijk officieel de release aangekondigd van GTA Trilogy Ultimate-editie Met een korte teaser die bevestigt dat het pakket ingepakt is GTA III, Vice City, En San Andreas. Sindsdien heeft Rockstar niets anders onthuld over de aankomende groep, behalve enkele Mysterieuze informatie die een uitgever deelt in een nieuwspublicatieHet legde uit dat de trilogie geüpdatete beelden en “recente verbeteringen aan de gameplay” zal bevatten. Kotaku Ik hoorde van bronnen dat Rockstar ernaar streeft deze games in november uit te brengen. (Ik heb ook gehoord dat Rockstar zijn plannen nu opnieuw heeft gewijzigd en fysieke exemplaren van de games zal uitbrengen, hoewel ze waarschijnlijk pas na november zullen worden uitgebracht.)

Maar terwijl mensen wachten op Rockstar om meer van deze binnenkort te verschijnen remasters te bekijken, GT fans Ze waren in staat om te identificeren wat alle prestaties voor elk spel in het kaartspel zouden moeten zijn. GTA-forums Custom User 8 of publiceer de volledige lijst met prijzen op 13 oktober. Plaats dezelfde gebruikersafbeelding voor alle prestaties Op 8 oktober.

De meeste prestaties zijn wat je zou verwachten, omdat ze spelers belonen voor het voltooien van missies, het doen van nevenactiviteiten en het doden van een bepaald aantal bendeleden. redelijk standaard GT dingen. Maar een beetje trok mijn aandacht.

“81 jaar te laat – breng 24 uur door op het platteland (op zoek naar de grote voet).”

Dit lijkt een directe verwijzing te zijn naar Red Dead Redemption’s Bekend ondode nachtmerrie DLC-uitbreiding. In dat spel kunnen spelers de laatste grote man vinden en doden. Als je dat zou doen, zou je succes hebben.”Zes jaar in de maak.Dit was op zichzelf een verwijzing naar Grand Theft Auto: San AndreasHet werd zes jaar geleden uitgebracht Red Dead Redemption. Spelers hebben jarenlang gezocht naar een geruchten Bigfoot San Andreas. (Het bestaat niet, sorry.) Dus Rockstar maakte er een grapje over ondode nachtmerrie. Nu is de grap rond, met San Andreas’ De aankomende Remaster lijkt te verwijzen naar het feit dat de laatste Bigfoot stierf 81 jaar voordat de game begon, wat 1911 zou zijn, de tijd waarin RDR 1 is ingesteld. Is dit zinvol? vooruit gaan.

Een andere prestatie werd gevonden in Grand Theft Auto: San Andreas Het lijkt direct te wijzen De beroemde CJ-meme uit het begin van het spel zegt: “…Hier gaan we weer.“Ik ben meestal geen fan van memes die in videogames worden geduwd –Zoals te zien is in oneindige uitstraling—Maar dat vind ik prima, want de meme is letterlijk van San Andreas. Om dit spel te ontgrendelen, hoef je alleen maar het spel 100% te spelen en vervolgens een nieuw spel te starten. Heel makkelijk…helemaal niet moeilijk…

Sommige prestaties in deze groep lijken rechtstreeks te verwijzen naar snellere en gemakkelijkere strategieën die spelers in de loop der jaren hebben ontwikkeld om missies te voltooien die soms vervelend kunnen zijn.

Een goed voorbeeld hiervan is de prestatie “I got this shape”. Om dit spel te ontgrendelen, moeten spelers een bus gebruiken om acht prostituees naar het bal van de politieagent te brengen GTA III. Dit is een vrij vroege taak die voor veel spelers een uitdaging is gebleken Omdat het vereist dat je in korte tijd ten minste vier prostituees verspreid over de stad naar één locatie – het Liberty City Police Ball – aflevert. Omdat de meeste auto’s in GTA III Er konden maar drie passagiers in, je moest meerdere reizen maken, een botsing of verdwalen op elk moment kon de missie doen mislukken. Sommige oplichters realiseerden zich echter dat als je een bus pakt voordat je het werk doet, deze in de buurt van waar je begint parkeert en in plaats daarvan gebruikt, je alle acht vrouwen tegelijk kunt verplaatsen. Rockstar zal nu spelers belonen voor het gebruik van deze klassieke exploit.

Volledige lijst met prestaties Het is een geweldige mix van regelmatige progressiebonussen en onderscheidingen voor meer individuele of niet-standaard trucs. Oh, en omdat dit al maanden een discussie is tussen veel spelers, geven de prestaties aan dat Rockstar officieel een remake van deze games overweegt, geen remake.

Voor degenen die meer informatie willen of een eerste blik willen werpen op de geremasterde games die in het spel zijn, verwacht ik dat er binnenkort een trailer voor deze collectie beschikbaar zal zijn. misschien in GTA III’s 20-jarig jubileum, 22 oktober. Lijkt me een perfecte date.

READ  De Odyssey-update van Elite Dangerous is voor onbepaalde tijd uitgesteld voor PS4 en Xbox One
Written By
More from Aubrey Mason
Lav Agarwal, die de briefings van het ministerie van Volksgezondheid leidde, test positief
Op het hoogtepunt van de crisis leidde Lav Agarwal dagelijks om 16.00...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *