Lego Super Nintendo verandert in een supercool robotteam

Sta op, Super Fametron!
GIF: Baron von Bronck / Kotaku

Het bouwen van een Lego-model van de Super Nintendo-console, met schuifknoppen en een veerbelaste uitwerpknop, is indrukwekkend. Een Lego SNES bouwen, twee bedrade controllers en een speelgoedcartridge, die elk in een robot kunnen veranderen zonder ze opnieuw in elkaar te zetten? Hiervoor is de Lego Master nodig.

We hebben één bedrijf behandeld als Lego Master Al meer dan een decennium. Julius von Brunk, ook wel bekend als Baron von Brunk, transformeert al jaren gameconsoles in Transformers met behulp van Legoblokjes. We hebben hem laten zien Android Nintendo 64 In 2013. Een jaar later kwam hij terug met een kleurrijke transformatie Game Boy Advance. Bekijk nu zijn grootste creatie tot nu toe.

Lego Super Nintendo spel compleet met 2 controllers en uitneembare cartridge.

Op het eerste gezicht is het niets meer dan een goed ontworpen en voltooid Super Nintendo-model Polybius De spelcassette en een paar controllers, één voor Super NES en één voor Super Famicom.

Een nadere blik toont meer details. De paarse knoppen op de controller schuiven in kleine rails. De uitwerpknop werpt de cartridge niet uit, maar kan net als in het echt worden ingedrukt.

Close-up van een door Lego gebouwde Super Famicom-controller.

Spelconsoles maken verbinding met de console via kleine poorten die door von Brunk zijn gemaakt.

Lego-model van de Super Nintendo-cartridge, genaamd Polybius.

De cartridge, die in een sleuf in de console is geplaatst, kan worden uitgetrokken en ingeschakeld. Let op het “Super Famitron”-logo op het etiket.

Het is een heel mooi bouwwerk. Dan wordt het een stuk koeler. Elk van de vier componenten, de console, zowel de controllers als de cartridge, is zo ontworpen dat ze snel kunnen transformeren van interactieve entertainmentproducten naar gevechtsklare robots. Er zijn geen onderdelen om uit te trekken en opnieuw aan te sluiten of om Lego-items opnieuw te bouwen. Met behulp van een mix van gewone Lego-stukken, enkele kunstwerken en een paar apenkoppen uit de Lego Chima-dierenlijn, creëerde Baron von Brunk het ultieme Lego SNES Transformer Team.

Vier Lego-robots die transformeren in een Super Nintendo, twee controllers en een cartridge.

Maak kennis met de Super Famitron en zijn volgelingen, Polybius, Simian Kong en Primal Kong. Super Fametron is een zeer omvangrijke en omvangrijke robot die weinig moeite heeft met opstaan. Zijn volgelingen, geïnspireerd door de beminnelijke Decepticon Soundwave en zijn cassettebandjes, zijn nog kleinere robots, klaar om de bevelen van hun baas uit te voeren.

Vanwege de aard van de Super Nintendo is de Super Famitron een beetje monochroom, maar het detail waar von Branck aan werkte in de vorm van de bot is geweldig. Op de schouder gemonteerde geweren en gearticuleerde vingers – ik hou vooral van de manier waarop zijn borst zich opent om zijn gigantische robotkop te onthullen.

Met kop en schouders close-up van een transformerende robot die verandert in een Super Nintendo.

Wil je weten hoe Baron von Brunk Super Famitron and Friends heeft ontworpen en gebouwd? De goede baron heeft een Lange video op zijn YouTube-kanaal, waarin de uitdagingen van het creëren van dit robotteam worden beschreven en hoe ze elk ervan hebben overwonnen, zoals het vermijden van de uitwerpknop op het kruis van het robotmodel, wat intimiderend had kunnen zijn.

Wil je meer Lego-creaties van Baron von Brunk zien, inclusief meer Super Famitron-opnamen? Check zijn Flickr-site, wat nog steeds iets lijkt, of zijn Instagram, de nieuwste en coolste versie van Flickr. En als je veel geluk hebt, kunnen ze je tegen het lijf lopen Instructies voor het bouwen van uw eigen conversiecontrollers en cartridges.

READ  Dieven gebruiken een voorhamer om zich op de game-machines in Philadelphia te richten
More from Madison Garrett
de 8 nieuwe wallpapers van iOS 14.2
In de bèta van iOS 14.2 zijn coole nieuwe achtergronden verborgen. Gelukkig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *